Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasienka06

moja pierwsza depilacja bikini

Polecane posty

Gość TrustMe 44
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserem, i to był właśnie Vectus. Jest mega zadowolona. po jednym zabiegu było widac efekt. Było w sumie bezbolesne.Słyszałam, że po depilacji innymi laserami można mieć nawet oparzenia. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość gść 28
Moja przyjaciółka zrobiła sobie depilację laserową, o ile pamiętam, to wybrała gabinet z laserem Palomar Vectus . Jest ogromnie zaskoczona. Też byłam pod wrażeniem rezultatu. Już po jednym zabiegu zauważalne były efekty. To był słuszny wybór. Zabieg był bezbolesny. W pełni zadowalający rezultat. Jeśli macie obawy przed depilacja laserową, to gorąco gorąco polecam. www.polykeg.pl/zdrowie-i-uroda/nowoczesna-kobieta-nowoczesna-depilacja-laserowa/

Gość gość
Jestem od jakiegoś czasu klientką kliniki Beauty Skin i mogę ich polecić. Dużo informacji o zabiegach jest na https://www.beautyskin.com.pl/. Z takich konkretnych rzeczy jakie mogłabym tutaj polecić to na mnie osobiście dobrze działają nici PDO, super naturalny efekt dla skóry.