jasminaFlo 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 u mnie wystąpiło dziwne krwawienie(dzis juz 4 dzien) a do konca opakowania jest jeszcze 8 tabletek, brałam juz tabletki anty ale to zdarzylo mi sie pierwszy raz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunivia 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 moze Twoj organizm tak zareagował na te tabletki .. organizm musi sie przyzwyczaic do anty :)...zmiana tez robi swoje ;)..bierz spokojnie a przy najblizszej wizycie u ginekologa porozmawiaj o tym :).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasminaFlo 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 dzieki pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunivia 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 rowniez pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga... 0 Napisano Wrzesień 20, 2007 rozmawialam z lekarzem na ten temat plamienia moga sie utrzymywac do 3 miesiecy jezeli pozniej beda sie utrzymywaly zglos sie do lekarza harmonetb ma niska dawke hormonow dlatewgo tak sie dzieje jakbys brala inne tabl o wyzszej dawce hormonow plamienia nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach