Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeżylam szok

przeżyłam szok kladąc się obok męża

Polecane posty

Gość kto jeszcze
a moze to poczatki ciazy i on sie boi o dzidzie?

Gość przeżylam szok
poczatki. Bal się , ale już to sobie wyjasnilismy i nie bylo problemu.

Gość ktos jeszcze
Bedzie ok:) Pogadajcie i tyle:)

Gość głupia babo jak by walil konia
to by nie poszedl tak spac:D, zwyczajnie cos mu sie przysnilo i się spuscil w snie:D :classic_cool: 🖐️

Gość przeżylam szok
głupia babo, no tak, bo to pewnie małolat jhakis, kóru ma mokre sny. Za dobrze go znam.

Gość ktos jeszcze
no i co???

Gość panna marianna.
kogo ty wziełaś za męża!!!!!!!!!!!! o kurde!!! Rozwiedź się z nim jeśli masz ślub cywilny, a jak kościelny to już nie wiem. Musisz go zmienić i powiedzieć,że to jest złe :o tragedia!!!!!!! JA BYM NIGDY NIE WYSZłA ZA FACETA, KTóRY BęDZIE MNIE ZDRADZAł Z WłASNą RęKą !!!!!! BLE.....

Gość sunny123
Facet nawet jak ma kobiete to czasem msu sobie sam zwalic dla rozladowania napiecia. Seks troche go kosztuje wysilku, a robotki reczne nie. Byl zmeczony, wiec wybral to drugie. Nie martw sie, choc rozumiem, ze to troche boli.

Gość do panny marianny
to chyba nigdy za maz nie wyjdziesz.... Otworz oczy kobieto!! Wszyscy faceci to robia. W jakim Ty swiecie zyjesz? zalamka...

Gość panna marianna.
już mam męża, który nie zdradza mnie z ręką tak jak ciebie buahaha i tych którzy tak robią uważa za zboczeńców!!!!!!!!! jest normalny w przeciwieństwie do waszych!!!!!!

Gość do panny marianny
Niestety nigdy nie mozesz byc pewna na 100%. Moze ci mowi, ze tego nie robi, a i tak po kryjomu sie masturbuje. Nie badz naiwna kobieto.

Gość marionetkaaaa
Nie przyszło ci do głowy że on na ciebie czekał a ty się nie spieszyłaś jak widać ,skoro przyszłaś kiedy juz spał ..... czekał , czekał i się nie doczekał więc stracił cierpliwość i zrobił to sam.Jedno ci powiem jeśli pozwolisz by robił to często sam, to za kilka lat pożegnasz się z mężem w łóżku, bo on wybierze właśnie ten rodzaj przyjemności a nie będzie miał ochoty kochać się z tobą bo po co ma się wysilać skoro szybko ,bezproblemowo załatwi jego potrzeby własna ręka .

Gość panna marianna.
o rzesz... co wy macie za facetów :o :o :o

Gość taaaaaaaaaak marianno
obys ty nie przezyla szoku :P

no chyba ze TO TY jestes zona romka gErtycha :P

aha, juz wiem dlaczego cytuje z topiku czy mozna kogos kochac a nie pozadac? mariannnaaanananan bo moj partner ma taki problem jesli chodzi o mnie...

Gość a jestes pewna
ze zanim nie przyszlas do domu to nie bylo u niego np sasiada ktory przyszedl pozyczyc mleka, cukru, soli( niepotrzebne skreslic) albo kolegi z pracy ktory go odwiozl do domu... wszyscy jestescie penie ze sie masturbowal, moze i tak, ale moze ktos mu w tym pomogl....buhahaha

Gość i co autorko
??????

Pogadaj z nim na ten temat - czy Ty mu nie wystarczasz ? i woli zabawiać się sam ze sobą ? Jeżel;i to nic nie zmieni - wprowadz 2 tygodniową abstunencję sexualną

Gość przezylam szok
nie gadalam z nim wczoraj, bo nie chciało mi sie. Zresztą jak znam siebie, to skończyłoby sie wielka awanturą. Wymienilismy tylko po jednym zdaniu. On - Co tak sama siedzisz w tym pokoju? Ja - Ty też wolałeś sam. i koniec gadki, bo poszedł sobie do drugiego pokoju. Potem poszlismy spac i juz. Dzisiaj do mnie nawet nie zadzwonił z pracy. Może sie jeszcze obraził? Uważam, że to nie jest dobry pomysł zeby nie kochac sie z nim 2 tygodnie, jak mi ktos doradził, bo po pierwsze - ja tyle nie wytrzymam, a po drugie - nie chce żeby sobie sam radził z wlana reką. Nie akceptuje tego i już!!!!! Możecie mi mówic, że jestem nienormalna. On też doskonale wie co ja o nim sadze. Nie mam nic przeciwko masturbacji, ale uwazam, że jak ma sie żonę, ktora sie kocha i która nigdy nie odmawia, to nie nie jest ok.

Gość przezylam szok
uważam, że wytlumaczenie, że byl zmęczony też nie jest dobre, bo jak się jest zmęczonym to sie poprostu idzie spac

Gość ktoś jeszcze
Zgadzam się z Tobą:) w 100 % To zmęczenie - to jedyne wytłumaczenie jakie mi do głowy przyszło:( A wczoraj co? Nie miał na ciebie ochoty, ze poszedł spać?

Gość ktoś jeszcze
daj znac jak bedziecie po rozmowie.

Gość przezylam szok
no właśnie nie miał ochoty:( Ale to pewnie dlatego, ze domyslil sie co w trawie piszczy i wolal ze mną nie zaczynać.:P

Gość to wy codziennie nie
sypiacie ze soba??? A dzis pogadacie? Kurcze, trudna sprawa, bo widac ze nieugieta jestes! Ale pomysl jakby cie zdradzil to bylo by gorzej. Hmmm moze to zle porownanie:(

Gość przezylam szok
pewnie pogadamy, chociaz sama nie wiem... Sypiamy ze soba prawie codziennie. Jestesmy dwa m-ce po ślubie, ale i tak wcześniej mieszkalismy razem 3 lata. Najbardziej boli mnie to, że obiecywał, że tego nie zrobi, bo wie , że ja tego nie akceptuję. Pewnie jeszcze wczesniej ogladał jakieś laski i sie napalil, ale niestety nie na mnie. Wiecie, jest mi ciezko, bo przez tą ciażę nie czuje sie juz taka atrakcyjna, chociaz bardzo sie staram.

Gość Rozumiem cie kochana
moj maz ciezko pracuje i pada ze zmeczenia jak wraca - - i ja to rozumiem ale z drugiej strony to on tez powinien mnie zrozumiec ze jestem kobieta, mloda zona i mam ochote na cos ekstra a nie czasem tylko na szybkie i juz...

Gość wyrazy współczucia dla waszych
mężów :O

Gość no chyba i dla nich i dla nas
czy dla nas????

Gość przezylam szok
na tak, trzeba wspolczuc mojemu M, bo nie akceptuje, że bawi sie swoim małym. Ja tego nie lubie, on o tym wie. To co ? tak ciezko sie powstrzymać. Albo przynajmniej mógl tak to zrobić żeby nie zaliczyc przypału! A ostatnio jak sie kochalismy i poprosilam żeby się sam pobawił a ja popatrze, to powiedział, że nie lubi. Klamczuch!!!!!!!!