Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam was kobietki

Czy nie jest glupio dac przyjaciółce......

Polecane posty

Gość zapytam was kobietki

duzo ciuszków dla niemowlaczka???Spodziewa sie dzidzi ,a moja ciocia po swoim maluchu ma pelno fajnych ubranek.....Ona nie ma co z nimi zrobic...Pomyslalam ze moge wziac je od cioci i dac przyjaciolce...Czy to nie glupi pomysł???

Gość Ankajanka
ja bym się ucieszyla. ale zawsze ciocia może oddac do domu malego dziecka, tym dzieciom na pewno się przydadzą.

Gość fsvsfd
jedna się ucieszy, inna poczuje skrępowana lub urażona.... najlepiej po prostu spytaj przyjaciółkę czy zgodzi się przyjąć ubranka

wg mnie swietny pomysl. pod warunkiem ze ciocia sie zgodzi... Podoba mi sie idea podarowywania sobie ciuszkow niemowlecych...

kobieto!! Jak dają to brać:P nie jest głupio dać psiapsiółce ciuchów dziecięcych! Mi kumpela sama powiedziała,że jak dzidzia jej wyrośnie to mi troszkę da kaftaników itp.rodzi miesiąc przede mną i strasznie się cieszę bo nie będę musiała kupować. Kasę będę mogła przeznaczyć na inne przydatne rzeczy dla dzidzi;)

Gość lotsi
no pewnie ja tez bym sie ucieszyla :)

Gość hania_30
Jesli to Twoja przyjaciolka, to rozumiem, ze rozmawiacie ze soba na wszytskie tematy. wiec nie widze problemu w tym, by zapytac ja o to wprost.

Gość glupino cos Ty
bedzie szczesliwa:P

Gość Ja jak ównież pewnie
wiele innych mam by się ucieszyła :) Jeśli to są ciuchy nie zniszczone to tylko się cieszyć :D bo kupić nowe w sklepie to duży wydatek.Tak więc zapytaj się przyjaciólki a potem idź do niej z ciuszkami :)

Gość Tak samo jak inne
Najlepiej jej zapytaj, przeciez to twoja przyjaciolka! Jak nie bedzie chciala to daj znac na forum:-)

Gość sorry ale dziwnymi musicie
byc przyjaciolkami ... moja ucieszylaby sie ogromnie ... za z reszta tez :) W sumie jak ona rodzila 2 lata temu ja jej dawalam ciuszki po moim dziecku :)

Możesz najpierw zapytać, czy byłaby zainteresowana takim prezentem. Ja zawsze najpierw pytałam zanim \"mam trochę ciuchów po córeczce, które mogę oddać. Przynieść Ci?\" 🖐️