Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez konwencji

Bywają wielkie zbrodnie na świecie....

Polecane posty

Gość może masz rację
mi się chyba już udało ale masz rację jest to emocjonalne samobójstwo. Wiem, że wiele czasu minie jeszcze nim zacznę odbierać i czuć świat jak kiedyś, może nigdy mi się nie uda ale tak czasami musi być.

Gość bez konwencji
Właśnie to Prus mial na myśli. Zabijając uczucie zabijasz samego siebie i robisz to wiedząc,że tak jest lepiej, zdrowiej, zabijasz coś czasem dla własnego dobra albo dla dobra innych. Nie zmienia to jednak faktu,że zabijając to, popełnia się coś w rodzaju emocjonalnego samobójstwa. A o tym , wierzcie mi na słowo, pamięta się baaaardzo dlugo, kto wie, czy nie cale życie. Ja o tym wiem.

Gość elle24
No i co później? Samotność ? Jakoś nie ma we mnie nadzieji,że coś takiego się powtórzy,a mniej,brzydziej, słabiej nie chce:-(

Gość bez konwencji
samotność - ależ nie. Spotkasz jeszcze kogoś , na 100%, tyle tylko,że to już nigdy nie będzie TO. Będzie jednak coś innego, też fajnego, aż tak pesymistyczny w założeniu mój topik nie miał być. Też nie ma co tragizować, ot, po prostu czasem trzeba się pożalić. Zawsze po burzy wychodzi słońce, nie ma innej możliwości. Tylko czasem to słońce inaczej świeci, ale świeci i to jest najważniejsze. :)