Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkuś

wady yasminelle

Polecane posty

Gość marzenkuś
bola mnie stawy i nie wiem czy to jest spowodowane przez te tabletki... A jak wy czujecie sie po tych tabletkach? PISZCIE O WADACH TYCH TABLETEK

Gość marzenkuś
bola mnie stawy i nie wiem czy to jest spowodowane przez te tabletki... A jak wy czujecie sie po tych tabletkach? PISZCIE O WADACH TYCH TABLETEK

Gość malutka102
Mnie po yasminelle boli rzoladek, codziennie ok. godz. 22-23. Jest to chwilowe ale zawsze to mam. Podczas okresu wszystko w porzadku :)

Gość marzenkuś
ja tez podczas miesiaczki nie mam bóli stawów:/

Gość marzenkuś
up

Gość nudne te tematy jak cholera
yasminelle ma tak jak każda inna tabnletak anty swoje wady i zalety. jedną będzie boleć coś, inna bedzie się czuła ok a jeszcze inna bedzie rzygać jak kot :P tak poza tym to wstyd :o jak macie jakieś wątpliwości co do pisowni, to już nawet nie trzeba po słownik siegać, jest google - też można znaleźć poprawne formy :o dotyczy to zarówno ortografii, jak i gramatyki :P

Gość yasminelleeeeeeeee
mi problemy z yasminelle zaczęły się dopiero przy 5 blistrze poprostu tragedia:( mam obfite krwawienia już miesiąc,bóle głowy,wahanie nastrojów i zero chęci na sex:( :( :( będe zmieniać na większą dawke hormonów no ale.... każda z nas ma inny organizm mam nadzieję że wam spasuje

Gość roksana23042304
witam ja po dwóch tyg stosowania yasminelle musiałam odstawić.zostalam odwodniona na maksa , wypłukany magnez i potas, wysuszona skóra, ospałość i zaburzenia snu,solny ból nóg.poprostu koszmar. po telefonie do ginekologa pani doktor kazała odstawić bo mogłam dostać zapalenia żył lub zakrzepice wiec dziekuje nigdy wiecej hormonów