Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to w ogole spoko

doczekałam sie GO!!!

Polecane posty

Gość no to w ogole spoko

czekałm przez ponad tydzien na telefon od faceta na ktorym mi zalezy ,juz zrezygnowałam czy w ogole zadzwoni ......no i wczoraj zaczął wysyłać smsy takie wlasciwie nic nie znaczące ...zadzwonil ...po telefonie napisał mi smsa ze cieszy sie ze mnie slyszal ale milo by mu bylo gdyby mnie zobaczu\ył ...odpisalam ze mi tez by bylo milo....i czekalam na jakis jego ruch ....a tu cisza.....zero odzewu mialam nadzije ze sie umowimy i jak tu zrozumieć facetow?????????????????????

Faceta nie zrozumiesz, taka już jego natura, ciężko ich zrozumieć. I nawet gdy mówią coś wprost to w ich mniemaniu jest tego jakis ukryty sens. :p

Gość no to w ogole spoko
dziewczyny co o tym myslicie bo ja juz nie moge psychicznie ,nie moge nic z tego zrozumiec :(

nawet nie próbuj go zrozumieć.....faceci są niepojęci.....i to Ci mówi osoba, która przyjazni się głównie z mężczyznami....i jedną, wspaniałą kobietą....

Gość no ja Cię nie mogę
Niedawno miałam podobną sytuację, najpierw mi napisał, że chętnie wyskoczyłby na piwko ze mną, to mu odpisałam,że fajna propozycja i chętnie skorzystam:) A on nic:-O Do tej pory nie wiem o co chodzi, zwłaszcza, że teraz puszcza mi jakieś durne sygnałki od czasu doczasu...

zabije Cie zrozumienie faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja odpusciłam i niech sam mi wytłumaczy, jak bedzie chciał, a jak nie, to niech spierdziela :) widocznie nie był wart

Gość no to w ogole spoko
ale nigdy wczesniej mi sie cos takiego nie zdarzyło albo sie ze soba kontaktujemy (jak chcemy sie spotkac) albo jak nie mam zamiaru sie z facetem widziec to nie pisze ze nilo by mi bylo go zobaczyc:(

Gość no ja Cię nie mogę
Heh, a może jakiś facet nam odpowie:)

Gość ekhmmmm
to tak wygląda jakby gość odwalił swoją robotę na tydzień i dalej nie musi sie wysilać, bo zatwierdziłaś, że za nim tęsknisz, napewno inaczej by sie zachwał jakbys nic nie napisała,sytuacja niestety będzie się powtarzać do momętu az postanowisz coś z tym zrobić.

Gość no ja Cię nie mogę
Ja cię doskonalę rozumiem:) Też nie wiem po co pisał tego eska skoro nie chciał się spotkać?! Jak się powie A to trzeba powiedzieć B...

Gość no to w ogole spoko
tylko co ja mam z tym zrobic ....skoro nie wiem o co mu chodzi nie chce go tak odrazu skreslac .....ale z drugiej przeciez ja nie bede sie go pierwsza pytała o spotkanie ......

Gość no to w ogole spoko
a moze on na to liczył :O

Gość ekhmmmm
daj mu do zrozumienia, że nie jest jedyny na świecie, zajmij sie sobą i czekaj az przyjdzie do ciebie a nie zaesemesuje,bo co to za związek miedzy ludźmi poprzez smsy?!:O

Gość no ja Cię nie mogę
Uwierz mi wiem co przeżywasz, bo miałam tak samo:-O Ale powiedziałam, że pierwsz się nie odezwę...Potem puścił mi sygnałek i ja mu nie odpuściłam, bo byłam zła... Teraz puszcza mi sygnałki, raz krótko gadaliśmy na gg, aha i jak raz spotkaliśmy się przypadkiem w dyskotece to powiedział, że musimy się kiedyś na jakieś piwko ustawić, normalnie śmiech na sali:D Nie wiem może on ma mnie z jakąś idiotkę:-O

Gość ekhmmmm
...a moze jest niedojrzaly?????:/

Gość kobietaz ksiezyca
A moim zdaniem nie zalezy mu niestety...nie odzywal sie tydzien?Widocznie slabo tesknil...a teraz nie jest pewien czy chce Cie zobaczyc?Gdyby pragnac Cie zobaczyc to zaprosilby CIe juz dwa razy w 100 miejsc ale tak nie jest..napewno sama go nie zaprszaj,bo sie nie dowiesz czy mu sie podobasz,moze sie umowic,ale jesli zaprosisz go to nigdy sie nie przekonasz czy on tego naprawde chcial

Gość no to w ogole spoko
ekhmmmmm....ja z nim nie jestem:D my sie dopiero poznajemy nie dawno wziąl ode mnie nr telefonu w pierwszym poscie to pisalam jak by to byl moj facet to bym go dawno "okrzyczala" za takie zachowanie a tak co mam zrobic ?:( moze mnie tez ma za jakas idiotke alebo mysli ze az tak na niego lecę chociaz nigdy nie pokazywałam ze mi zalezy ...

Gość no ja Cię nie mogę
Do---> ekhmmmm nie wiem czy ten komentarz był do mnie, bo jeśli tak to muszę z przykrością stwierdzić, że masz stuprocentową rację:-O Tak ten chłopak jest niedojrzały, zdaję sobie z tego sprawę i dlatego dałam sobie spokój, tylko czasami mnie denerwuje jak mi puszcza strzałkę, bo po cholerę się pytam:-O Tylko niepotrzebnie mi o sobie przypomina... Autorko a Ty uzbrój się w cierpliwość i czekaj, choć wiem, że to ciężkie:) Ale niech nie myśli, że jest pępkiem świata i masz inne, ciekawsze zajęcia, niż siedzenie i myślenie o Nim:)

Gość ekhmmmm
faktycznie sooooryyyy;) może gdy daje znać o sobie to może czeka aż ty dasz konkretna propozycje wyjścia w konkretne miejsce, może facet nie ma poprostu pomysłów;) ja bym takiego brzydko mówiąc olała bo to od niego to powinno wychodzić ;/

Gość no to w ogole spoko
kobieta z ksiezyca ......> wlasnie tego sie obawiam ze jakby mu na prawde zalezalo to by tyle nie zwlekal i zaproponowal spotkanie ale nie moge pojąć po co sie w ogole do mnie odzywal i napisal teaki tekst to mi robi nadzieje niestety

Gość kobietaz ksiezyca
A facet ktory "kaze" dziewczynie ustalac miejsce czas i sposob spedzania wolnego czasu i nigdy nic sam nie zaproponuje,jak to rozumiec,jak to nazwac?warto?

Gość no to w ogole spoko
ja sie pierwsza o spotkanie nie spytam w zyciu ,nie chce wyjsc na taka co sie narzuca i prosi faceta o spotkanie:(

Gość kobietaz ksiezyca
A czy to mialo byc pierwsze spotkanie z nim,czy juz ktores z kolei?

Gość ekhmmmm
no ten co każe ustalać randke to raczej nie facet, no moze że raz tak zabłysnie aby dac wolna ręke w wyborze ale jak to sie caly czas przejawia to moim zdaniem gość jest bardzo nudny i idzie na łatwizne:O

Gość no to w ogole spoko
pierwsze spotkanie wczeniej widywalismy sie tylko pre razy w miesiacu w pracy zamieniajc ze soba pare słów

Gość no ja Cię nie mogę
Do---> no to w ogole spoko widzę, że trafiłyśmy na podobny przypadek, nie jesteś przypadkiem z Łodzi:D. Do ekhmmm jakoś nie wygląda mi na faceta, któremu brak pomysłów, ja uważam podobnie jak autorka, pierwszego spotkania nie zaproponuję pierwsza i tyle:) I właśnie robię tak jak radzisz, olewam go i tyle;)

Gość no to w ogole spoko
nie jestem z łodzi z wawy ale widac wszedzie trafiają sie takie "perełki" wlasnie z tego co zdarzylam zauważyć to jest raczej wygadany " taki co go wszedzie pełno" ale jak zadzwonił do mnie pierwszy raz to nie wydawal sie juz taki pewny siebie:D

Gość ekhmmmm
i tak trzymaj szkoda czasu na czekanie na jakiś odzew przecież w tym czasie możesz dużo rzeczy zrobić, a nie siedzieć jak na tureckim kazaniu i czekać aż będzie chciał gdzię wyjść;)

Gość no to w ogole spoko
hahaha ja go olewam a jak zeby inaczej tylko CAłY CZAS o nim mysle i nie moge przestac ...jestem okropna :O

Gość fsfvsfdvfsd
oni się na wzajem szkolą żeby odczekać trochę żeby sobie dziewczyna nie myślała że mu bardzo zależy ot, taka dziecinada