Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yłaj

TY PODRYWASZ JEGO-JAK SIE CZUJE TAKA KOBIETA

Polecane posty

Gość Yłaj

Podbony topik do tego o bylych Powiem szczerze-NIE ROZUMIEM Czy wy sobie wmawiacie, ze to on was podrywa? Jezeli na przyklad to wy piszecie przez rok maile a on nie odpowiada? Jezeli to wy zapraszacie na kawe a on nie? Jak to jest? Bo mi sie to nie miesci w glowie? Nie reagujecie na olewanie?

Gość yłaj
nie ma takich??? nowosc

Gość dcasdc
To proste, ja zapraszam na piwo, spotykamy się, jeśli nie widzę zaciekawienia mną jto uż się kolejny raz nie umawiam. Zwykle jednak ja zaczynam bo nie lubię damsko-męskich podchodów (ani się na nich nie znam), drażnią mnie i czuję że marnuję czas.

Gość observerO
TYLKO czy wy nie rozumiecie, ze do facetow wiadomosc o rownouprawnieiu jeszcze nie doatrla. nie trzeba sie z nim umawiac na kawe zeby sprawdzic czy mu sie podabasz. gdybys sie podobala zaprosilby cie sam

Gość dcasdc
Wali mnie czy dotarła wiadomość czy nie. Nie wchodzę w społeczne role. Działam po swojemu i jeśli ktoś mi się podoba, namawiam go na wspólny wypad dokądś. Tak "upolowałam" swojego narzeczonego (prawie trzy lata razem...).

albo by zaprosił albo by nie zaprosił :D jakoś nigdy nie próbowałem zaprosić dziewczyny która mi się podobała, a nawet z jedna może by się zgodziła tak, tak... wiem przegrałem życie i nie zaliczam się do zbioru facetów a to pech 🖐️