Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony ericsson

POMOCY !! PROSZĘ

Polecane posty

Gość sony ericsson

bardzo bolą mnie piersi. kochałam sie z chlopakiem 7.IX, ale nie sądze bym była w ciazy. bo po piersze; byl to ostatni dzien miesiaczki, po 2 - zabezpieczylismy sie komdomem, a po 3 - partner nie dokonczyl we mnie. jednak juz W pierwszy dzien po stosunku, do tej pory (2 tygodniE) bardzo bolą mnie piersi, czuje małe guzki. boli mnie rowniez glowa. nie wiem czym to moze byc spowodowane. miesiaczke powinnam miec dopiero ok 1 września. Dla pewnosci zrobilam test po 2 tygodniach od stosunku. Był to płytkowy PINK TEST. wynik wyszedl negatywny, czy moge mu ufać??

Gość sony ericsson
dziekuje za pocieszenie, ale skad w takim razie te bóle piersi i zawroty glowy? czy to mozliwe ze jestem przewrazliwiona? caly czas chodze w starchu, moze to w jakis sposob wplywa na moj stan zdrowia?

głowa cię boli bo się denerwujesz, a piersi bo sobie wkręcasz ciążę. proste i logiczne :) testowi możesz zaufać, jak masz wątpliwości to kierunek ginekolog. jak czujesz guzki w piersiach to tym bardziej powinnaś iść :)

Gość sony ericsson
ale piersi naprawde mnie bolą. byłam u ginekologa, a ona stwierdzila ze wedlug niej piersi sa w porzadku. ciezy natomiast nie moze stwierdzic bo jest za wczesnie. kazala przyjsc jezeli spozni mi sie miesiaczka. ja do tego czasu umre ze starchu. dlatego zrobila ten test. wyszedl negatywny, ale wielu ludzi na forum pisze ze testy czesto moga sie mylic ;(