Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nękana

Nękanie przez sms i telefony

Polecane posty

Gość Nękana

Jak można trafić do osoby,która nie rozumie,że kontakt ze mną jest zerwany?Nie mogę zmienić numeru.

Gość każdy może zmienić numer
nie pierdol

Gość Nękana
Moja praca nie pozwala na zmiane pseudointeligencie

Gość a nie mozesz w telefonie
ustawic sobie oddzielnej muzyczki dla wybranego numeru? lub ja wyciszyc ale tylko dla tego nr? ja tak mialam kiedys -po prostu nie odbieralam telefonow z jednego nr a jak sie potem pan schytrzyl i dzwonil z innych to sie rozlaczalam. no i raz wyslalam sms z zadaniem zaprzestania tel do mnie, i podparlam to odpowiednim paragrafem

Gość każdy może zmienić numer
a co ty, dyspozytorką w pogotowiu jesteś? :-0

nekajacy sa strasznie glupi

jest kim jest, co cie to obchodzi. bedziesz teraz najezdzac ze nie zmieni nr tylko szuka innego sposobu? ma prawo, nie?

wiesz co mozesz tez odbierac tel i odkladac go na bok. po pewnym czasie sam sie bedzie rozlaczac "rozmowca", i znudzi mu sie.

Gość Nękana
Dość mam już zamęczania przez niego.Od 8 miesięcy nie umie zrozumieć,że nie chce z nim znajomości.

na policję z tym, lub jak nie chcesz tak drastycznie to rzeczywiście wycisz dzwonek i poprzyj swoją chęć nierozmawiania a jego nękanie paragrafem.

Gość rany co za ludzie
jak się ma służbowy telefon, którego nie można zmienić to się nie daje tego numeru prywatnym osobom, zwłąszcza facetom, tylko sie ma drugi telefon - PRYWATNY.

Gość Nękana
Szantażuje mnie że coś zrobi sobie jak nie spotkam się znim.Wychodząc z pracy boję się czy gdzieś go nie spotkam

ignorować, ignorować i ignorować Nie pokazywać zupełnie, że Cię to drażni, irytuje, męczy. Nękacz chce zwrócić na siebie Twoją uwagę, nie ważne czy pozytywną czy negatywną. Jesli wiesz, że to on, nie podnoś słuchawki, nie odpowiadaj na żadne smsy, jeśli już odbierzesz, ito on - odkładaj słuchawkę bez słowa. I tak do skutku, choćby to było 150 razy dziennie. Odpuści.

Gość Nękana
Policja nie pomoże bo nie jestem w syt zagrozenia zycia

Gość Nękana
Jemu chyba nigdy się nie znudzi,on nie umie zrozumiec,ze ja do niego nigdy nie wroce.Za bardzo skrzywdzil mnie i nie chce go znac

Miałam to samo, nie czytałam sms-ów tylko od razu kasowała, tel. wyciszałam i ni odbierałam romów boski jest pomysł z odbieraniem o odkładaniem, możesz wtedy przystawiać tel. do głośno grającego radia:D albo napisz, ze składasz donos o nękanie i szantaż emocjonalny. Jak grozi ze się zabije to mów proszę bardzi- mam to w dupie. Taki frajer jest najcześciej tcvhórzem, który wiadomo, że nic sobie nie zrobi, więc spoko;)

Gość Nękana
Dobra energio ile jeszcze może taka sytuacja trwać?Przeżyłaś coś takiego?

istnieje możliwość zablokowania konkretnego numeru u operatora ... albo nawet na niektórych aparatach (na 100% niektóre nokie) - chyba, że nękacz nęka z różnych numerów

Tak, Kinka, masz rację, to tchórz, który jedyną przewagę umie zdobyć nad słabszym, przez zastraszenie. Gnojkowi się nie popuszcza, choćbyś drżała, że czai ise za każdym rogiem. On tego nie może wiedzieć. Warto go postraszyć, warto poprosić o pomoc jakiegoś zaprzyjaźnionego faceta, żeby mu powiedział kilka ciepłych słów. ale zadnego wdawania sie w jakiekolwiek relacje i dyskusje U mnie trwało prawie 2 lata :O do tej pory mam dygoty, brrr Niestety prawo w Polsce lekceważy ten problem, mi policjant powiedział, ze sama sobie jestem winna i obdarował drwiącym uśmieszkiem. Dlatego trzeba sobie radzić samemu z pomocą bliskich