Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczesliwa Kobitka

mam 40 lat i jestem najszczesliwsza osoba......

Polecane posty

Gość Szczesliwa Kobitka

własnie zaczyna sie moj najpiekniejszy okres w zyciu.poznałam fantastycznego faceta, udany super seks , zupełnie inne podejscie do faceta mam teraz:)

Gość czterdziestopięciolatka
Nie jesteś najszczęśliwsza, bo ja jestem od Ciebie bardziej szczęśliwa, czy tego chcesz czy nie :P

Gość szczesliwa od zawsze
a ja jestem szczesliwa,ze juz ponad 20 lat temu poznałam cudownego faceta i mam najcudowniejszy seks i nie straciłam młodosci w nieszczesliwosci :-)

no właśnie... nie wiem, czy jestem najszczęśliwsza z Was wszystkich, ale na pewno jestem szczęśliwa i cieszę się, że nie tylko ja :)

Gość Myrevin jak zwykle
niezadowolony

Ja też jestem szczęśliwa. Mam prawie tyle lat co Ty, nie mam seksu, nie mam faceta, nie mam pieniędzy i jestem szczęśliwa. Czy ktoś też tak ma? :D:D:D

Nie wiem co ma wiek do szczęścia. Ja mam 29 lat i jestem też szczęśliwa. I to bardzo bardzo bardzo a i tam mam zamiar byc bardziej bardziej bardziej :) Szczęśliwsz dzięki dwóm osóbką P i L :))))

Gość a ja jeszcze nie jestem
tak do końca szczęsliwa (brak tej drugiej połówki) ale jestem pełna wiary i na pewno niedługo ją spotkam i też będę bardzo szczęsliwa :) :D 🖐️