Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WÓZECZEK NUMER JEDEN

KONKURS NA NAJLEPSZY WÓZEK !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

zabulek nie złość się bo wózek jest bardzo ładny, ale do jakiego wieku dziecko mieście się w tej spacerówce?

Gość ale to spacerówka
a można gondole na niego zamontowac?

Gość mutsyyy
mam mutsy i jestem bardzo zadowolona- myslalam ze ten wozek jest przereklamowany, ale sie mylilam:)

Gość bebe car rversus
shiva - mi ten wozeczek tez sie bardzo podobal :) a i mozna do niego zamontowac gondole

Gość tez mama
"Ale to spacerowka"-prezcierz sa dwa linki na drugim masz gondole.

a co sadzicie o wozkach wielofunkcyjnych.. takich co najpierw jest gleboki.. a potem zmienia sie w spacerowke?? ja wlasnie taki wozek chcialam kupic..taki zeby mi sluzyl ze 3 lata

Gość tez mama
Nie ma rzeczy idelanych:) Zawsze cos -kosztem czegos takie wozek ma. Ale jest piekny i funkcjonalny ale cena zabija-albo jest tylko piekny:) Teraz jest moda na wozki wielofunkcyjne.Najlepiej niech kazdy kieruje sie nie tylko samym wozkiem i Jego uroda ale Jego przeznaczeniam .Kiedy dziecko sie urodzi?n jaka pora roku bedzie lezaca a jaka juz siedzace? Jesli ktos rodzi na jesien ,zimie to naprawde wazne jest aby gondola byla przestronna(grubo ubrany dzidziek plus kombinezonik plus koc) i koła duze aby mogly pokonac snieg i bloto....- w tym przypadku na wiosne dziecko juz siedzi i warto zmienic zwykly gleboki po pol roku na fajna lekka spcerowke. Jesli dziecko rodzi sie latem wtedy mozna zakupic wielofunkcyjny gdyz tam gondolki sa mniejsze ale i krocej posluza a i dziecko ubrane leciutko. Decyzja zawsze nalezy do rodzicow. Oby madra:)

Dziewczyny podalam 2 linki, poniewaz nie umialam znalezc spacerowki + gondolka w komplecie. Ja kupilam 2w1 i cena w Niemczech (gdzie mieszkam), byla nizsza (zaplacilam 450EUR, wiec roznica spora) Jesli Maluch wyrosnie z gondolki, a zima bedzie dluga, to dokupie gondolke-nosidelko http://www.babystyle.pl/sklep/poza_domem_wozki_gondole_icoo/Gondola-nosid%C5%82o%20Icoo%20COSYCOCOON%20Sunset%20Yellow_3257.html