Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatryczeee

do zwolenniczek WAXU

Polecane posty

Gość beatryczeee

Ile musiałyście zużyć zawartosci pojemnika zeby zauwazyc wzmoccnienie wlosow?ja stosuje go 3 miesiac i efektow jak nie bylo tak nie ma.Mam problem z rozczasywaniem po jego zastos.Chcialam podreperowac moje wlosy,ale ten wasz wax nie dziala :(

Gość turkaweczzka
na mnie też nie działał. Mam zamiar kupić placentę, która też ma pomagac na wypadanie, ale muszę najpierw namierzyć jakiś sklep fryzjerski albo hurtownię ;)

Gość ja mam Wax
Jak dla mnie dziala super. Wlosy mam blyszczace, swietnie sie rozczesuja i ladnie pachna.

stosuję od 3 tygodni i póki co zauważyłam że końcówki sa inne w dotyku i włosy lepiej się układają ;) mam nadzieję, że za ok 3 miesiące już będzie super.. yhh

Gość achaja_krk
pierwszy raz zastosowalam wax jakies 5 lat temu, po zuzyciu jednoego pudeleczka diametralna róznica włsoy nie wypadały wiecej ich rosło jednym słowem zgestniały. nie wie dlaczego masz problem z rozczesywaniem wlasnie jets wrecz przeciwnie!! obecnie stosuje go od czasu do czasu :)

Gość _zosia_samosia_
jedyny efekt po waksie to blyszczace wlosy... liczylam na to,ze je wzmocni, odzywi i scali koncowki ... rozmarzylam sie, wiem... eh