Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akacjaaa

Co zrobić by facet kupił mi czasem jakiś prezent?

Polecane posty

Gość nie wiem czyje to
ja kiedyś powiedziałam mojemu facetowi, że czasem gdy dziewczyna mówi "podoba mi się ten bukiecik/ta sukienka" itp. to znaczy, że chciałaby to dostać w prezencie :D :D i se przechlapałam, bo kiedyś idziemy normalnie koło wystaw sklepowych, ja mówię "ale ładna sukienka!" (tak po prostu, nie żebym ją chciała; zresztą za mała by była na mnie) a mój mąż "dziewczyno, ty mnie zrujnujesz!! " ;) :) ale tak na serio, to rzeczywiście należy powiedzieć im wprost: chcę kwiatka. Chcę ciastko. Itp. A co w tym złego? faceci nie mają kobiecej intuicji, no i nie czytają w myślach ;)

Gość akacjaaa
ze ktos nie kupi kwiatka to nie znaczy zeby go zostawiac odrazu.

Gość akacjaaa
a pisza wan faceci smsy tak bez potrzeby tylko po to by zyczyc milego dnia i calusy wyslac?

Gość nie wiem czyje to
mój facet zawsze pisze bardzo krótkie smsy. Dosłownie trzy-cztery słowa. Jakoś do niego nie dociera że ma 160 znaków do wykorzystania ;) ale często dzwoni "sam z siebie" albo pisze.

Gość ja jestem z moim
ja z miom sobie maile wysylamy :] ale sesemesa tez czasem dostane... to jest mile

Gość akacjaaa
moj pisze smsy nie dzwonimy do siebie tylko gadamy na gg a dzwonimy zadko np. zadzwoni ze sie spozni czy cos takiego.

Gość miła jaa
mój mi nie pisał... bo nie lubi -zawsze jak mu napisałam to on wolał zadzwonić-zreszta woli dzwonić. ja mu pisałam na dobranoc-on mi odpisywał-ale zawsze ja pierwsza. ostatnio mu napisałam-kochanie czekam na miłego smska na dobranoc... i to bedzie Twój obowiązek co wieczór.Zadziałało i zaczął pisac:)

Gość ja jestem z moim
najmadrzejsza sobie poszla... szkoda, bo madre rzeczy prawila. Moglybysmy sie dowiedziec czegos jeszcze.

Gość akacjaaa
Moze ktos sie jeszcze wypowie?

Gość gosc4444
sposób z wazanem niewypalił, probowalam kiedys nawizac temat ze przyjaciolka zerwala dla mnie kwiatka i ze teraz ładnie kwitnie, albo idąc sama zerwałam bez i sie nim zavhwycałam ale to nic nie dało,pomysł z tym abyśby same zasugerowały nie jest glupi i pewnie by wypalił ale co za radosc dostac kwiatka tak jakby od samej siebie? przeceiz nie chodzi tu wgl o kwaitka prezent itd ale o gest , pamięc a sugerujac samemu tego nie otrzymamy

Gość gość
jestem 20 lat po ślubie i od mojego męża dostałam tylko raz prezent na pierwszą rocznice od tamtej pory posucha ,nie mam już siły,pomysłów i podsuwania pomysłów chyba się wypaliłam. życze powodzenia innym. rozczarowana,...