Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...xxx........

TRIQUILAR !!!

Polecane posty

Gość ...xxx........

witam chcialam zapytac o ocene tych tabletek bylam dzis u lekarza i postanowilam zmienic po 8miesiacach uzywania novynette bo poprostu prawdopodobnie staly sie dla mnie za slabe i pozatym zaczely sie ukazywac skutki uboczne...wiem ze sa ta tabletki trojfazowe ale nic o nich wiecej nie wiem??? jakie sa wasze opinie na temat tych tabletek a i ile kosztuja wie moze ktos????

Gość ...xxx........
o kurde wyczytalam wlasnie ze czesto sie po nich tyje:( i gratis sa przeznaczane dla kobiet powyzej25 rż. a ja mam dopiero 21 :-/ sprobuje moze te skutki uboczne mnie nie dotkna...oby...ale juz sie boje na sama mysl...watpliwosci czy to napewno dobry pomysl aby zmienic...ech...

Gość ...xxx........
hmmm nikt o nich nie slyszal:(

Gość ....xxx........
oj niekoniecznie po kazdych ja po novynette schudlam 7 kg na poczatku przyjmowania faktycznie przytylam a potem jakims cudem waga malala...z reszta kazdy inaczej toleruje pigulki:-/

Gość ...xxx..........
nikt nie zazywa tych tabletek...:-/ ech dziwne...czyzby nie byly popularne...

Witam , ja zażywałam te tabletki i mam po nich jak najgorsze wspomnienia, mdłości, kiepski humor,zatrzymanie wody w organizmie, czułam sie jak facet blle, zmieniłam na Femoden i rewelacja, stosuje przeszło 4 lata schudłam i humor mi się poprawił :) polecam

Gość ...xxx.....
hmmm wiem ze nie sa zbyt popularne i duzo osob skarzy sie na skutki uboczne tyc nie za bardzo mi sie usmiecha:-/ aczkolwiek lekarz przepisal mi je bo powiedzial zepo tych moze bedzie lepiej z moim liblido ktore spadlo powiedzialabym ze nawet ponizej zera:( ech boje sie ich aczkolwiek sprobowac mozna jak bedzie gorzej no to coz:(....

Gość oleksandra20
posiadam do sprzedania jeden listek triquilaru

Gość paulinciass
Jestem w szoku bo mam 18lat i właśnie wróciłam od lekarza z receptą na te tabletki a opinie są bardzo dołujące.Lekarz powiedział mi ze są też dobre na trądzik,że zwalczają go a tu prosze..

Witam, posiadam 2 listki Triquilaru w cenie 30zł za listek + wysyłka(5zł przy wpłacie na konto, 14zł przy odbiorze)W razie zainteresowania proszę o pilny kontakt. Pozdrawiam

Witam, mam na zbyciu 6 listków Logynonu (czyli angielskiego Triquilaru) 30zł za listek + wysyłka. Kontakt gg 3383305 lub olcia.k@o2.pl

Gość hankaa1987
witam mam pytanie lekarka zalecila mi TRIQUILAR pierwsza tabletke przypadlo mi zabrac we wtorek i teraz nie wiem czy mam zabrac z opakowania 3 tabletke z listka ktoraa by przypadla na wtorek czy o numerze 1 ???? pomozcie

Gość Ja biorę drugi tydzień Triquil
no i co ? na mnie działa to nasennie , nawet bardzo ,wiecie jakie ja mam po tych tabletkach spanie ?, koło 16 już zasypiam , a później to mi się same po nich oczy kleją :D , bardzo jestem zadowolona z tych tabletek ;), właśnie dzięki skutkowi nasennemi , jako efekty uboczne są podane : senność i mdłości - ja je mam... choć po 4 dniach brania miałam mdłości + wymioty trwały trzy godziny w nocy :( , straszne to było :O

Gość Ja biorę drugi tydzień Triquil
no i mam 19 lat ;)

Gość dorcia5582
Mam na sprzedaż Femoden 1 x 21 tab. w ilości 3 op. ważne do 04.2015r. cena za opakowanie to 6zł kontakt: dorcia5582@wp.pl

Gość magda3581
Mam na sprzedaż Triquilar w ilości 7 opakowań ważne do 07.2013r. cena za opakowanie to 13zl kontakt: magda3581@wp.pl

mi własnie lekarka przepisała te tabletki po długim stosowaniu innych (novynette), które mi chyba zaszkodziły:/... zobaczymy jak będą działać...ale ponoć sa jednymi ze słabszych trójfazowych na naszym rynku.

Gość szczesliwatrzydziestka
Witam, czy trój fazowość oznacza , że w przy braniu białych środkowych tabletek organizm normalnie jajeczkuje i mozna zajść w ciąże i te tabletki chronią tylko przed i za fazą środkową ? nie rozumiem tej trójfazowości....

Gość Perw mobilna
Nie ma żadnego jajeczkowania.

Gość zosieleńka
Hej, trójfazowość tabletek polega na tym, że w opakowaniu mamy zestaw trzech rodzajów pigułek o różnych dawkach hormonów. Ochrona przed ciążą jest zachowana podczas całego okresu stosowania tabletek; poczytaj więcej np. tu http://www.121doc.pl/triquilar.html