Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bols vodka

palenie mostow

Polecane posty

Gość bols vodka

witam, skonczylam 22 lata nie studiuje i nie pracuje. Pochodze z patalogicznej rodziny, w domu juz od dawna nie jestem mile widziana. Nie mam przyjaciol, chlopak z ktorym bylam i wizalam nadzieje na lepsze jutro bawi sie z mniej skomplikowana dziewczyna bez problemow... nic mnie nie trzyma w tym miejscu. Jakis czas temu poznalam chlopaka ( jest to internetowa znajomosc) i padla z jego strony propozycja bym do niego przyjechala, on zna moja sytuacje i nie jest to raczej propozycja na "krotkie wakacje", duzo rozmawialismy i jestem zdecydowana choc czuje lek przed obcym miejscem ( on mieszka nad morzem a ja jestem z poludnia) z jednej strony mam nadzieje na to ze w koncu rusze z miejca i zaczne zyc a z drugiej strony ten lęk i poczucie "zalu ? " trzyma mnie w tym miejscu( chodz to chyba wynika z przyzwyczajenia ) jestem totalnie zestresowana i rozdarta a jednoczesnie podniecona chodz malej wiary ; przerazaja mnie zmiany (brak pewnosci siebie i brak poczucia bezpieczenstwa oraz samotnosc towarzysza mi cale zycie)... ktos zrobil skok na gleboka wode i nie zaluje?

zwariowalas??? Przeciez nie znasz faceta!!! Najpierw poznaj go w realu, za nim zdecydujesz sie na tak powazny krok. Moze to jakis psychopata, zboczeniec, dreczyciel lub zalozyciel sekty??? Oni tylko czekaja na takie dziewczyny jak Ty z problemami i niepewne siebie..!!!

Gość bols vodka
tak? a tutaj mam psychopatow w postaci rodzicow ... a chlopak jest mlody mieszka z matka i znam go od miesiecy...

Gość Popieram lili_
Uważaj na siebie, nigdy nie ufaj znajomościom przez internet, skąd wiesz kim jest ten człowiek, z którym piszesz?!!!!! Powiedz,że żartujesz, nie boisz się, że może to być jakiś zboczeniec, który wywiezie Cię do jakiegoś burdelu czy coś w tym stylu??? Życie to nie bajka i bardzo wątpię,że poznałaś księcia z bajki, troche rozsądku... Proszę cię uważaj na siebie...🌻

to on Ci tak opowiada, ale tak naprawde nic o nim nie wiesz!! Znacie sie przeciez tylko z neta...

Gość spotkajcie sie chociaz kilka
razy, zanim podejmiesz decyzje

Gość macie moj glos
ej nie, tylko nie to. poznaj go na zywo. (spotkajcie sie kilka razy) - odczekaj miesiac i podeimij decyzje

Gość bols vodka
600 km i cala noc jazdy.. mam malo czasu na decyzje bo starsi mi oznajmili ze jezeli sie nie wyniose to zrobia wszysko zeby mi zatruc zycie i kolejna probe samobojcza mam jak w banku

nie wiem, czy to czasami nie prowokacja, bo tu na kafe nigdy nic nie wiadomo, ale jesli to prawda, to prosze Cie, zebys nie podejmowala jakis pochopnych, nieprzemyslanych decyzji!! Nie masz zadnej rodziny, typu babcia, ciocia, kuzynki??? Albo chociaz jedna jedyna bliska kolezanke, u ktorej moglabys przez pewien czas sie zatrzymac??

Gość bols vodka
nie , nie mam takiej osoby u ktorej moglabym sie zatrzymac , a ja juz nie mam sily i juz nie czekam na cud, ktory by zmienil moje zycie ; moze to jest moja szansa