Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co to jest...

nie chcę jeszcze wychodzić za mąż...

Polecane posty

Gość elle24
Może jeszcze nie spotkałaś tego jedynego.

Gość kobietaz ksiezyca
A ile macie lat?moze jest za wczesnie?

Gość gfdgfd
moze masz mniej niz 25 lat.To zalezy od wieku.Ktos kto bierze slub w wieku 20 lat nie jest powazny.

Gość kobietaz ksiezyca
To jestescie jeszcze za mlodzi na slub,ta decyzja przyjdzie naturalnie z czasem,ja tez w tym wieku nie chcialam slubu,absolutnie,za wczesnie.Jesli nie czujesz ze naprawde chcesz to nie rob tego,bo to bylaby zla decyzja.Macie jeszcze mnostwo czasy :)

Gość gfdgfd
no to co sie dziwisz.SPoleczenstwa Europy Zachodniej sie starzeją .TAm kobiety rodza dzieci najwczeniej po 30-tce.SLub w wieku 23 lat to za szybko.

Gość gfdgfd
najlepszy czas na slub to 26-27 lat.

Gość karol O
ja też nie!

Ja też nie chcę ;) A jesteśmy już 7 lat, także prawdopodobnie w ogóle tego ślubu nie weźmiemy. Po co? Nie jest to dla mnie żaden wyznacznik \"czegoś\".

kobietaz ksiezyca------------ a ty w jakim wieku wyszłaś za mąż? jeśli moge spytac... Hmm moze i macie racje że to dlatego że za wcześnie... Niby o tym rozmawiamy czasem,np jakie auto, lokal itp... ale nic jeszce nie rezerwujemy bo na razie nie chemy...dobrze nam jest teraz wiec po co to zmieniac... A z drugiej strony wiem ze nie ma sensu długo chodzić...

Gość a ja chciałabym
ale to kiedyś ;)

Gość ale masz kobieto problem

Gość mnbbm
jestem deska najpierw trzba miec chlopaka zeby byl slub .

Gość elle24
Skoro i ty i on nie chcecie jeszcze ślubu to w sumie żaden problem, nie każdy potrzebuje ślubu do szczęścia.

Gość samanthaZZZ
a mi się oświadczył, klika miesięcy temu (mam 20 lat)kochałam go bardzo, ale dla mnie to było za wcześnie. chciałam jeszcze poczekać, a on nie zrozumiał i uciekł. i zostałam z niczym..

Gość samanthaZZZ
on twierdził że po 5 latach razem to już powinniśmy wziąc ślub. Kochał mnie jak nikogo na świecie, byłam dla niego wszystkim. ja też go kochałam i nadal kocham bardzo, ale poczułam się osaczona. To on wszystko zaplanował, gdzie będziemy mieszkać, kiedy będzie ślub (miał być w grudniu, w święta). a do tego jego matka, jaki tort, gdzie wesele i tak dalej. Nie wytrzymałam, chciałam poczekać, ale oni nie zrozumieli, bo ich zdaniem skoro go kochałam to dlaczego nie chciałam.. wszyscy na mnie naciskali, jego rodzice, moi, on, aże w końcu nie wytrzymałam.. powiedziałam ze nie będzie ślubu, nie teraz bo to za wcześnie, wszyscy się obrazili a on odszedł. nie dał mi nawet szansy wyjaśnić bo powiedział ze go upokorzyłam, a teraz zostałam całkiem sama.... i już wiem że nidgy nie wyjdę za mąż...

Gość to prostu jeszcze nie jest to
jakbyś chciała z nim być to bys to czuła, a tak nie jest więc jeszcze nie nadszedł twój czas,poznasz kogoś zkim bedziesz chciała być zawsze

mylisz się ja jestem pewna na 100% że chce być z nim i nie myśle nikogo szukać... troche razem przeszliśmy i dzięki temu dużo zrozumieliśmy...ale chyba za młodzi jeszcze jesteśmy :-)

Gość masz jeszcze cazs...
:-)