Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyscioszek ----

Moj maz ne myje sie i....

Polecane posty

Gość czyscioszek ----

Jestesmy 6 lat razem gdy go poznalam zawsze ogolony pachnacy...podniecajacy,a teraz goli sie 1 w tygodniu a musi co dzienni taki ma zarost,zeby myje jak mu sie przypomni majtki zmienia w sobote poprostu bebeeee...Rozmawialam z nim juz na ten temat ale sie obrazil na mnie ,a co ja mam zrobic nie smierdziucha bralam ,odeszla mi chec na zblizenia .... .

Gość ohyda....
wspołczuję ,przestań się znim kochac moze coś dotrze,albo unikaj,wyprowadz się blee nie cierpię ludzi którzy nie dbają o higienę:o

Gość bleeeeeeee
bleeeeeeeeeee

Powiedz mu : Kochanie - ok , chcesz uprawiać sex to pierw się wykąp !!! musisz postawić sprawę jasno - nie ważne czy się obrazi czy nie ! Powiedz mu że od dziecka byłaś nauczona higieny i czystości i nie umiesz tego zmienić . Przeszkadza Ci to , że przed snem kładzie się brudny i spocony po pracy , a Ty nie masz zamiaru zmieniać codziennie pościeli , ani wąchać jego potu, więc ... albo się zmieni i zacznie kąpać się codziennie , albo będzie spał w innym pokoju ( jak nie masz drugiego pokoju ) to w kuchni na materacu. Nie ulegaj !!! , bo potem tego już nie uda Ci się zmieniC!!!

Gość mamuśka rockendrollowa
Bardzo Ci współczuję...moze po prostu jest leniuchem???? ze mną nie przeszłoby takie zachowanie mojego męza,mam nadzwyczaj wyczulony nos( inni nie czuja ze coś jest nie tak a ja czuję...)na szczescie on ma odchył w druga stronę....w lecie brał prysznic 3 razy dziennie...normlanie myje sie cały rano i wieczorem...choc łazienka jest cała zalana wodą...to juz nic nie mówię,bo w zasadzie wolę to niz wdychanie niefajnych zapaszków.... Porozmawiaj z nim powaznie,to w pewnym momencie moze przestac byc smieszne..powiedz ze brak higieny wpływa u Ciebie na zmniejszenie ...wiesz czego :) i ogólnie,ze nie chciałabys aby dołaczyl do grona smierdzieli..to przykre ale Polacy maja własnie taka opinię...... pozdrawiam

Gość czyscioszek---
juz tyle razy rozmawialismy na ten temat pare razy wzia sobie to nawet do serca i byl ubrany w najlepsze ciuchy pachnacy itp ale to szybko sie zmienilo i nie mam juz sil ciagnac tego tematu,raz mu powiedzialm ze jak sie nie zmieni to odejde a on na to prosze bardz odparl.PS majtki ktore mu kupilam jakis rok temu leza w szawce do dzis z metka a on nosi dziurawe.... .

Gość czyscioszek---

Gość kakakakasisisi
blebleble hehehe przynajmniej macie niskie rachunki za wode;)

zmienia bielizne raz tygodniu???? ale koleś ! weź sie za tego chłopa i nie bądź delikatna bo tak nic nie zdziałasz....

Gość czyscioszek---
no a jak?Tak sie sklada ze pracuje w ogromnej firmie ,wszyscy pod krawacikami w koszulach itp musze wydawac kupe euro zeby dorownac kolezankom z biura ,czasami przychodzi po mnie do pracy i wie jacy ludzie ze mna pracuja i sie nie wstydzi przyjsc w obszarpanych jeansach i przepocona koszukla.a ja czerwona ze wstydu...

Gość czyscioszek---

zrób mu szlaban na seks, nie tknęlabym śmierdziela:O i rozmawiaj otwarcie - co to znaczy obrazi się? ile on ma lat 5? takie rzeczy mówi sie jasno i otwarcie, bez zadnego wstydu - jest przeciez twoim mężem!

ale obciach... szlaban na sex, plus mów mu co chwila, że smierdzi od niego.... taki facet fleja, to maxymalna beznadzieja

Gość mamuśka rockendrollowa
Ja lubie panów w dzinsach (teraz sa modne takie obszarpane,moj maz wydał koło 300 zł za takie:)))) ale super w nich wyglada)rzecz jasna zadbanych ;))...posłuchaj a moze poudawaj troche przed nim...ze np spotykasz sie z kimś.......celowo zostawiaj jakes slady,aby domyslił sie ze przyjaznisz sie z jakims panem :))))...moze taki zimny prysznic wstrzasnie nim trochę????....jak poczuje sie troche zagrozony-od razu bedzie się bardziej starał- zobaczysz :) Zyczę powdzenia

Gość czyscioszek---
Nieznosna ty naprawde jestes nieznosna,moj maz nie robi oblesnych zeczy czyli pierdziec dlubac w nosie itp...