Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiuk21

moj facet od pol roku gada o zareczynach..

Polecane posty

Gość tusiuk21

i sie nie oswiadcza..wkurza mnie to, bo mino ze nigdy nie marzylam o zareczynach i slubie,nie naciskalam itp, bylo mi to raczej obojetne, to przez to jego gadanie sie napalilam...zaczelam chcec.. a tu nic, pierscionka nie ma.. ostatnio powiedzial, ze zbiera kase, pytal jaki bym chciala itp.. mowil, ze max pol roku i sie zareczymy.. dziwne, to, mi sie wydaje, ze jakby chcial, to by mi sie oswiadczyl, a nie robil wokolo tego tyle szumu a konkretow malo..:O

Gość tusiuk21
mowilam..:O

zareczyny to nie oswiadczyny. Moj mi sie oswiadczyl pewnego wieczoru jak lezalam w lozku w ..dresie ;) a zareczyny byly pol roku pozniej, a pierscinek jeszcze pozniej. Glowa do gory!

Gość tusiuk21
to co to sa oswiadczyny? pytanie czy za mnie wyjdziesz i powinno sie dac pierscionek jesli kobieta powie tak, to zostaly przyjete, czyli sie zareczyli..jak sie zareczyli to byly zareczyny.. nie chodzi mi o spotkanie rodzin, tylko o to wazne pytanie.. gadamy na temat slubu, nawet juz on wstepnie gosci policzyl i wiem ze chce wziac slub ze mna, bo mowil, ale mnie sie nie spytal..

A ja wlasnie tydzien temu dostalam piekny zloty pierscionek z diamencikem. Na pytanie \"Z jakiej okazji?\" odpowiedzial \"Bez okazji.\" Co ja mam o tym myslec??

Gość gagugi
a ja bym nastepnym razem jak zoś zaczal by gadac o tmy slubie to powiedzialabym w zartach z bananem na ustach: ' jaki slub? ja o niczym nie wiem!' :P albo "slub? a z kim sie zenisz?' :P albo: '..to co z tmy pierscionkiem?' :P

Gość gagugi
p.s. moj tez gaaaaaaaagal gaaaaaaaaaaaaaaadal , pytal sie 100 rayz o rozmiar palca, czaił sie jak skunks w krzakach, (chyba po prostu czekal na odpowiednia chwil,e bo mi sie oswiadczyl w koncu w sylwestra) ale powaga, jak cos gadal o slubie to ja mu mowilam troche zabawnym tonem tekst ' jaki slub? ja o niczym nie wiem'..i to go chyba zmotywowalo :P

Gość michowa
powiedz tak jak dziewczyny - ze o zadnym slubie nic nie wiadomo Wkacu zaczi ja tak powiedzialam swojemu mezczyznie i wlasnie dfzis idziemy na kolacje i chce mnie prosic o reke