zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hej...jestem po 5 dniach od brania tabletek! dzis jest pierwszy dzien bez okresu! wzielam 1 opakowanie tabletek w 1 dzien okresu! czy jestem zabezpieczona juz od razu? czy dzis w 5 dzien po przyjmowaniu mam pewnosc ze nie zaszłam skoro stosunek byl \"do konca\" ?? pomóżcie..sie nie stresować!:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pati_25 Napisano Wrzesień 21, 2007 jestes zabezpieczona od 1-go dnia brania tabletek, tak wiec spokojnie mozesz dzialac ;]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 dziekii:**:* ale napewnoo?? bo tak sie dzis zestresowałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie ma oj nie ma Asia Napisano Wrzesień 21, 2007 spokojnie,nie stresuj sie ,jestes zabezpieczona po 4 godzinach od brania tabletki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja przy pierwszym opakowaniu Napisano Wrzesień 21, 2007 nie byłam taka pewna. Czekałam do drugiego na wszelki wypadek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ufff...ale ulga:) w sumie czytałam co nie co...i róznie dziewczyny pisały...niektore ze po miesiacu noi sie zdeczka zestresowałam:/ ale dzieki ze Wy tak piszecie:) uff...w sumie dzis juz bedzie 6 tabletka a przyjmuje regularnie wiec spoko powinno byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 mam nadzieje ze normalnie dostane okres po przyjeciu calego opakowania...a tak wogle to wasze przezycia po stosunku \"do konca\" przy stosowaniu tabletek ?? czy odczuwałyscie cos niepokojącego w waszej pochwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 Tabletki sprzyjają infekcjom - jeśli o to pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 bardziej..chodzi mi o jakies \"pieczenie\" zaraz \"po\" sstosunku....czy cos w tym rodzaju..jakies bole czy to normalne takie\"pieczenie\" czy cos zlego sie dzieje...bo to moj 1 raz \"bez\" i do konca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 Możliwe, że byłaś za mało nawilżona. Przy tabletkach mienia się śluz.A ból i pieczenie po stosunku również może wskazywać na obecność infekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 pieczenie?? pewnie masz jakieś zapalenie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Jeśli dalej będzie piec polecam tabletki LaciBios bez recepty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 albo VAGICAL też bez recepty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło żesz.... Napisano Wrzesień 21, 2007 Tabletki sprzyjają infekcjom - jeśli o to pytasz. ????:O co ty kurna piszesz?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 To, co \"kurna\" znajduje się w każdej ulotce w skutkach ubocznych leku.Czasem warto poczytać i/lub zapytać lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hej! to nie sa uboczne skutki leku....nie zauwazyłam zanych skutkow ubocznych w ciagu tych kilku dni... to \"pieczenie \" trwalo moze kilka minut...troche sie zdziwiłam bo to pierwszy raz tak..ale juz ok jest! to tylko tak chwile bylo..ale czy to beize przy kazym stosunku \"bez i do konca\" ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Jesli takie pieczenie będzie przy każdym stosunku to tak jak jest napisane wyżej masz jakieś zapalenie które musisz wyleczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 ok skonsultuje sie ale mam nadzieje ze takie cos juz nie wystapi...takie \"dziwne cos\" po stosunkuu...bo to niezbyt przyjemne...ale bedzie dobrze mam nadzieje!! jeszcze jedno wiec jest pewnosc ze nie wpadłam?skoro biore regularnie i juz po okresie...a to dzis bedzie 6 tabletka pierwszego opakowania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaba99 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 hej dzieki za wszystkie odpowiedzi...i prosze o nastepne konsultacje w zwiazku z moja sytuacja! pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach