Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fabianka

co oznacza ta kontrolka

Polecane posty

Gość fabianka

Mam pytanie odnosie lampki kontrolnej w skodzie fabia. Otoz dzisiaj w czasie jazdy zapalila mi sie kontrolka ktora wyglada jak silnik. Swiecila sie przez caly czas nawet po ponownym starcie silnika. Co jest nie tak w tym samochodzie, czy mozna jeszcze troche pojezdzic czy musze jak najszybciej do mechanika pojechac? Pomóżcie prosze :)

Gość fabianka
pomocy!!!!!!!!!!!!!!

nie musisz sie tym martwic ja tak sobie jeżdżę już z 6 miesięcy, mechanik mi powiedział ze to może byc od alarmu który mam odłączony lub porostu gdzieś w elektryce auta coś siadło i dostaje blednę sygnały - przypuszczam ze masz komputer w silniku. nie przejmuj sie sam kolor lampki - bursztynowy - sygnalizuje żeby sprawdzić coś ale można jeździć. gdyby to był np. kolor czerwony to absolutnie nie możesz jeździć- nawet do mechanika... czym to grozi to nie będę teraz tłumaczyć bo to nie na temat...

Gość fabianka
dzieki blogerka :) Lampka swieci na pomaranczowo, wiec przy okazji dam sprawdzic co to jest.

nie ma sprawy, ja sie z tym głowiłam 2 tygodnie, przeszukałam 3/4 zasobów internetu, wyczytałam 3 książki i dopiero jeden mechanik mi uświadomił co jest grane! pozdrawiam i zapraszam na bloga!

Gość fabianka
spokojnych przygotowan do wielkiego dnia w marcu i udanej uroczystosci 🌻