Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczółkamaja

Wejdźcie - może ktoś wie, co mi jest..

Polecane posty

Gość pszczółkamaja

Od jakiegoś czasu strasznie wypadają mi włosy, nie jest to normalne, wychodzą garściami, bardzo się boję, że niedługo stracę wszystkie włosy.. :-O, towarzyszy temu jeszcze charakterystyczna dolegliwość - czuję jakby mnie bolała, piekła skóra głowy, trudno to opisać.. nie jest to swędzenie a raczej takie kłucie, pieczenie, może ktoś tez tak miał i powie mi, co to może być, do dermatologa jestem zapisana za miesiąc dopiero..

moze to jakies zapalenie gruczołów łojowych w skórze głowy albo zapalenie mieszków włosowych...czy to Ci sie zrobiło po jakimś kosmetyku do włosów?

Gość pszczółkamaja
używałam dove przez wiele miesięcy i nic mi nie było.. teraz używam od paru dni dermeny, a jak się objawiają te zapalenia?

Gość iksi
A pomyślałaś o grzybicy??? Nie mam pojęcia czy jest coś takiego jak grzybica skóry głowy:p ale chyba jest skoro grzybica atakuje różne inne części ciała.

Gość pszczółkamaja
o rany.. skąd takie rzeczy się biorą..? czekam nadal na osobę, która też miała podobne dolegliwości :-(

mysle ze lepiej bedzie jezeli zrobisz tak jak radzi kolazanka wyżej czyli pojdziesz prywatnie bo jezeli jest to stan zapalny to w ciagu miesiaca moze sie bardzo rozwinąc a jezeli grzybica to,im dłuzej bedziesz zwlekać tym drastyczniejszymi lekami bedzie trzeb aja leczyc...podobnie jest z reszta z kazdym przypadkiem grzybicy...

Gość pszczółkamaja

Gość bruncia
Mnie też bardzo wypadały włosy, jak się okazało to mam niedoczynność tarczycy, wypadanie włosów jest jedną z oznak choroby tarczycy. Nie miałam jednak takiego pieczenia skóry.