Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellishollow

komu wypadly wlosy ze stresu?

Polecane posty

Gość ellishollow

czy jest szansa,ze pozniej odrosna? ja nagle w ciagu 6 tygodni praktycznie olysialam. jak z tym teraz walczyc????pomocy

Gość kshdfikluzs
MOJEJ KOLEZANCE ALE TO PO CIĄZY I DO DZIS JEJ WYPADAJA:( :(

Mi tez wypadly ze stresu, bardzo. Teraz minal juz rok i widze jak odrastaja mi wlosy, mam takie 15cm kosmyki. Hurra! Ale...te dlugie, stare wypadaja mi nowu, naprawde nie wiem co z tym zrobic, to frustrujace!!

Gość pszczółkamaja
o boże.. a może u mnie też od stresu wypadają? założyłam topik niedawno.. bo nie mogę sobie poradzić z wypadaniem włosów, ale mnie dodatkowo szczypie skóra głowy.. ostatnio miałam masę stresów i też postępuje to bardzo szybko.. :-(

U mnie to po prostu wypadaja garsciami, garsciami!!!!!! Robilam wszysctkie mozliwe badania i nic mi nie jest wiec: albo stres albo jesien. (co ma jesien do wypadania wlosow??)

Gość pszczółkamaja
tak się mówi często, że jesienią wypadają włosy, nie wiem, dlaczego.. jakieś przesilenie, w każdym razie mam strasznego doła.. ale niestety wiem, dlaczego mi wypadają.. odstawiłam tabletki anty.. właśnie przeczytałam, że to może być powód..

Gość ellishollow
ja tez niby robilam wszytskei badania i wszytsko w granicach normy oprocz limfocytow i neurocytow. ale straszny ze mnie nerwus, martwie sie glupotami, trace apetyt, nie moge spac, i w ciagu 6 tygodni DOSLOWNIe wlosy po prostu mi wypadly a to co zostalo zrobilo sie smutne i matowe. A juz bylo ladnie przez caly rok. Stres ostatnio wiazal sie z podjeciem decyzji o separacji. Dosc ,ze bede sama to ejszcze lysa!!! od dwoch dni zakladam chustke na glowe ,z eby o tym nie myslec i ciagle niegapic sie w lusterko bo to mnie dobija. zapisalam sie na joge, tai kwon do i wspinaczke skalna , moze mnie to troche przemeczy. no i wciskam jedzenie na sile.

Gość pszczółkamaja
kochanie.. włoski na pewno dorosną w twoim przypadku, tylko postaraj się wyciszyć - widzę, że robisz już coś w tym kierunku.. i przede wszystkim dobrze się odżywiaj, wzmocnij organizm, zażywaj jakieś witaminy i minerały.. u mnie to stres połączony z zaburzeniami hormonalnyi.. i myśl pozytywnie, a na razie kup jakieś śliczne chustki.. :-)

Gość ellishollow
pszczolka maja:-) no wlasnie wydalam polowe pensji na Dolce i Gabbane. niech sie przynajmniej moja lysa glowa cieszy:-)

Gość stantonhill
upupup

Ja chyba obetne moje biedne włoski, a tak dlugo je zapuszczalam! Po co mi przerzedzone i dlugie?:P I tez sobie cos kupie na pocieszenie...Jakis dobry podklad na jesien i zime.:) ellishollow - jesli Tobie wypadly ze stresu, to na pewno odrasna! Mnie wypadly ze stresu rok temu. Dzis mam takie ok 15-centymetrowe odrosty. (Co z tego, skoro znowu mi wypadaja?:P)

Gość ja byłam u dermatologa
dostałam leki na uspokojenie, jakies nie uzalezniające, cynk, witaminy i preparat robiony w aptece do wcierania w skórę głowy, do tego szampon Pregaine i jest lepiej