Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kshdfikluzs

MERCILON!!!!!!

Polecane posty

Gość kshdfikluzs

CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ KOCHANE TE KTÓRE BIORĄ MERCILON ,JAKIE MACIE UWAGI SPOSTRZERZENIA,JAKI JEST WASZ POZIOM LIBIDO I CZY WOGOLE JESTESCIE ZADOWOLONE Z NIEGO A JAK NIE TO JAKI SRODEK ANTYKONC. JES WASZYM ZDANIEM DOBRY

Gość kshdfikluzs
NO JAK TO ZADNA GO NIE STOSUJE?? :( :( :(

Gość ja brałam
Brałam Mercilon przez 2 lata. Trochę poprawił mi stan cery, unormował okres. Na początku było wszystko ok, ale po jakimś czasie odczułam wyraźny spadek libido. Po zaprzestaniu brania, okres wrócił bardzo szybko, nie miałam wysypu pryszczy itp. Myślę, że jest dobrym środkiem. Każda kobieta jest inna, więc trudno powiedzieć jak na ciebie będzie Mercilon działał, ale ja nie mam do niego zastrzeżeń, no oprócz tego, że moje libido było zerowe.

Gość anty mercilonowa
ja brałam około 4 miesięcy i na poczatku było super, cera sie poprawiła ale nie do końca a libido to miałam takie że mój chciał iść do gin zeby mu podziękować za cudownie dobrane tabletki!!!a potem nagle się wszystko odwróciło i najgorzej było z samopoczuciem-płakałam złosciłam się prawie gryzłam +brak sensu życia czyli prawie depresja, zmieniłam je bo byłam bliska wykończenia się.

Gość Pipi Pipi pipi
Ja biorę mercilon już 4 lata, ma niską zawartość hormonów w sobie a więc nie jest tak bardzo szkodliwy jak te tabletki wysokodawkowe. Ale libido zerowe, już się do tego przyzwyczaiłam. ale niestety mój organizm toleruje tylko mercilon a innych hormonów nie więc jestem skazana tylko na te tabletki. Ale dodam że oprócz zerowego libido to są o.k

Witam, mam do odsprzedania 3 blistry Mercilonu z długą datą ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl