Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość husteczka

test

Polecane posty

Gość husteczka

Witam robiłam test ciążowy Bobo -test. Chciałam się zapytać czy mogę mu ufać jeśli po 5 minutach żadna kreska się nie pojawiła dopiero po 20 albo ok 20 minut pojawiła sie mocna kreska przy negatywie

Postępuj zgodnie z ulotką i nie bierz pod uwagę wyniku pokazującego się po czasie wskazanym przez Producenta.Jeśli masz wątpliwości - powtórz test nie wcześniej niż za 2 dni.

Gość husteczka
byl to test bobo ten z dzieckiem ... na ulotce pisalo 3- 5minut ale w tym czasie byla plama ktora sie rozplywala az wrescie pojawila sie kreska

Możliwe, że dałaś za mało moczu albo za dużo, może przechyliłaś, nie wiadomo.Ja bym wykonała jeszcze jeden test, ale to Twój spokój sumienia :)

Gość husteczka
mi też się wydaje , że dałam za mało moczu. jutro zrobię jeszcze raz ;/ to jest test plytkowy ...

Gość ggyugg
pierwszy test jaki robiłam, wyszedł niby nieważny, mianowicie kreska (ta kontrolna) pojawiła się dopiero po upływie wskazanego czasu, po jakichś 20 minutach i wyszło że w ciąży nie jestem - wynik był zgodny z prawdą

Gdy moja żona robiła sobie test, tak ze 3 -4 lata temu, to po cichu domalowałem jej kreskę. Że niby zaszła (a 3 już mamy). Myślałem, że bidulka zemdleje jak zobaczyła. Ale po kilku miesiącach już się z tego śmieje. A tak serio, jak nie chcesz dzieci to uważaj. A jak masz mieć dziecko, to olej wszystko i wszystkich. Tym moczem właśnie. Zajmij się dzieckiem, bo to jedyny sensowny powód by żyć. Nie bój się tego.Po to się urodziłaś, by rodzić.To jest brutalna prawda.

Gość husteczka
ahas .. ale to nic mi dalej nie mowi tzn. mam zrobic ponowny test ?