Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik ktosik ktosik ktosik

MISS POLSKI

Polecane posty

Gość z tych pięciu
najładniejsza była ta blondyna, nie wiem który numer, ale została chyba 2 wicemiss. A te dwie co zostały to zupełnie do siebie podobne. Miss nawet na pytanie nie odpowiedizała :O

mi strasznie podobała się (haha) trójka. taka hm... fajna dziewczyna;) natomiast ta dziewczyna co wygrała to słyszeliście jej wypowiedź? Ibisz zapytał się jej; ile stóp ma michale jorgan, a ona: niestety nie wiem haha;D :D albo to; jaki jest Twój ulubiony artysta? mam ulubionego aktora, ale w tym momencie jestem taka zestresowana, bo w ogóle bardzo się cieszę że tu jestem a co to za aktor? nie pamiętam... ale gra w m jak miłość ciekawe kto to:D stawiam na kubę hehe;DS

nie chce wam nic mówić ale takie wybory są fikcją... pewnie już dawno wybrali dziewczyne, która wygra, i to nie dlatego ze jest ładna, ale dlatego że ma znajomości;)

Gość cherry coke
"banalnie proste" :classic_cool:

Gość jooojojo
ta nowa miss mi sie nie podoba wogole nie bylo zbytnio na czym oka zawiesic jak jednej zebra nie wystawaly to drugiej cos za duzo bylo a najlepsze bylo jak jednej sie zapytali w jakim sklepie spedza najwiecej czasu a ta ze w supermarkecia buhaha