Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanatotalnie

Ratunku! nasikałam mężowi, podczas naszego stusunku! Co robić?

Polecane posty

Gość zalamanatotalnie

Uprawialiśmy seks, jak zwykle, ale zapomniałam zrobić siusiu, no i on mi włożył swego w moją pi... no i posuwa mnie, a że mam nietrzymanie moczu, lecze go od lat te dolegliwosc, to popusciłam, i poszło mezowi w cewkę moczową, jak on się w ku.... na mnie, ze mu nalała do małego! Co robić poradcie, czy zachoruje? Jakie jest antidotum, co robić, zrozpaczona lala jadzia

Gość teraz musisz
od niego odejsc

Gość heinrich
cos sie chyba twojemu mezowi pojeebalo, o ile sikasz pod cisnieniem sikawki strazackiej, wspolczuje miec tak durnego chlopa

Gość cerrttt
to chyba facet napisal :D jak kurwa moglas mu nalac do cewki jak Cie posuwal jak kobieta nie sika pochwa? :D hahahahahhaaaaa

trzeba sie rozstać , jeśli wasze moczowody spotykaja sie w tym samym momencie , jesteście okazami dla Gucwińskich . Życzę udanej kariery

ahahaha;D ;D :D dobre dobre:D ktoś ściemnia... chyba że jej włożył tam gdzie nie trzeba;)

Gość zalamanatotalnie
ja pisze powaznie, kobity naprawde niektore maja taką chorobe, slabo zwieracze pochwy pracuja, i mam nietrzymanie moczu, wrzuccie w google, wyrzuci wam czym jest nietrzymanie moczu o kobiety, czyli u mnie, w kazdym razie dzieki wam za rady, zawsze wiedzic co zrobic, pozdrawiam

Gość heinrich von moscow
napisalas troche niezrozumiale, nietrzymanie moczu zdarza sie i nie jest to nic dziwnego. Bardzo dziwnego masz chlopa, to ze zrobilo sie troche mokro, a on jak sie spusci to jest sucho........

Gość ale przecież
nie mogłaś mu nasikać do cewki moczowej, co najwyżej trochę go obsikałaś po wierzchu. Mam wrażenie że Ty wcale nie znasz anatomii - ani swojej , ani męża.

Gość wykałaczką trupy wygrzebuję
brum bru bru:classic_cool:

Leżę umierając Wylewając purpurowy żal i zdradę Umieram modląc się, krwawiąc i krzycząc Czy jestem zbyt zatracony by być ocalonym? Czy jestem zbyt zgubiony? Moje rany pragną grobu Moja dusza pragnie wyzwolenia Czy zostanę odrzucony, Chryste? Mój Ciemiężycielu Moje samobójstwo