słonko21 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Ostatnio zapach w moich intymnych miejscach przypomina mi zapach czosnku, co to może świadczyć? Może to głupie pytanie,ale troche mnie to martwi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonko21 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 oj zastój jest dzisiaj na tym forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggggggggggggg Napisano Wrzesień 21, 2007 moj zapach tez jest jakis dziwny... pojawia sie szybko o umyciu co mnie bardo krepuje:( przez to nie chce seksu oralnego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggyugg Napisano Wrzesień 22, 2007 widocznie w twojej diecie pojawił się czosnek (pizza lub coś podobnego) ten zapach wyjątkowo silnie przebija w płynach ustrojowych ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonko21 0 Napisano Wrzesień 25, 2007 odświeżam temat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 25, 2007 Zdarzało mi się mieć taki średnio przyjemny zapach - przy infekcji.Żeby podejrzewać infekcję nie muszą wystąpić wszystkie objawy, potrafi ona przebiegać całkiem bezobjawowo - a o leczeniu i tak decyduje ginekolog. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4g4g4 Napisano Kwiecień 6, 2018 Jeśli nie przemawiają do Ciebie tradycyjne świece, możesz zdecydować się na świece sojowe. Są one w pełni ekologiczne, co z pewnością będzie ogromną zaletą dla wielu osób. http://pompomcandles.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach