Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ooo kurkaaa

Czy jak kupie suknie teraz to dobrze zrobie??

Polecane posty

Gość o ooo kurkaaa

do slubu zostalo 10 miesiecy. upatrzylam sobie model z madonny. ciezko je dostac. teraz mam szanse kupic. mierzylam, idealna. ale boje sie, ze przez te 10 miesiecy zmieni mi sie nagle gust. przytyje, schudne, bede zalowac. :O

Gość bedziesz zalowac jak choleraaa

Gość o ooo kurkaaa
inteligenta odpowiedz

troche przesada kupić na 10 miesięcy suknie ja swoją szyłam i zamawwiałam na 5 miesięcy przed slubem i w 4 tyg przed slubem jeszcze co nieco zmieniłam

Gość a ja mysle że
warto kupić jesli masz okazjękupic ją tanio. Juz nie bedziesz ogladała się za innymi i jednen problem z głowy. Zajmiesz się innymi przygotowaniami

Gość NIE LEPIEJ WYPOZYCZYC

Kup suknię, ale nie chodź więcej po salonach, nie przeglądaj stron internetowych z sukniami ślubnymi, nie kupuj katalogów. Unikniesz sytuacji, w której inna sukienka wpadnie Ci w oko. Skoro ta sukienka Ci się podoba teraz nie oznacza, że za 10 m-cy przestanie Ci się podobać. Ja bym kupiła i cieszyłabym się, że mam problem z głowy. Waga jest w tym wypadku słabym argumentem. Suknię możesz przymierzyć, kiedy tylko będziesz miała na to ochotę i sama poczujesz, kiedy powinnaś schudnąć albo przytyć.

Gość o ooo kurkaaa
No wlasnie mam okazje kupic swoj model po niskiej cenie. i chyba tak zrobie ;)

Powiem tylko, że jakiś czas temu widziałam tutaj temat dziewczyny, która kupiła suknię dłuuugo przed ślubem, potem trochę przytyła i okazało się że się już w suknię nie bardzo mieści. Jeżeli masz stałą wagę to możesz zaryzykować, ale uważaj też na ciążę ;) Ja bym się najbardziej bała że w międzyczasie spodoba mi się inna suknia.

Gość o ooo kurkaaa
To znaczy wydaje mi się, że jakbym schudła lub przytyła, no to suknia do krawcowej. ale własnie boje sie, ze spodoba mi sie inna hehe. chociaz ten model podoba mi sie juz od ponad roku i jest zawsze numerem jeden, w takim razie kiedy kupic suknie??

Gość podaj linka
do zdjecia sukienki

Gość Przekonać Cię.
ładna suknia

Gość j.lo2
zamawiałam 10 miesięcy wcześniej suknie z francji i wcale nie zalowałam!

Gość Aguniasta
U Madonny możesz sobie pozwolić na kupno sukni nawet miesiąc przed datą. To jest świetna firma. Suknie nie są może tanie, ale to w końcu jeden taki dzień w życiu (no może czasem dwa :)). Warto zapłącić za jakość i szybkość.

Gość imadoki
hmmm. ja w swoją suknię zaopatrzyłam sie też 10 miesięcy przed ślubem. i to w dziwny sposób. moja ciotka przysłała mi zdjęcia z wesela, na którym była i spodobała mi się suknia panny młodej. powiedziałam jej, że mi sie podoba. i jakież było moje zdziwienie gdy dwa tygodnie później przyszła do mnie paczka w której była owa suknia. I nawet pasowała na mnie. Tylko na dwa tygodnie przed ślubem krawcowa zrobiła małe poprawki i dobrała halkę. A suknia wygląda tak: http://www.imadoki.freehost.pl/myspace/mydress.jpg

ja kupilam wczoraj slub w kwietniu to 7 miesiecy przed ale jestem bardzo zadowolona bo jest jedyna i niepowtarzalna:)) i juz nigdzie nie bede chodzic