Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaa

Wytrysk

Polecane posty

Gość kkkaaa

Czesc dziewczyny mam pytanie ?? Robiłam to ze swoim chłopakiem dzisiaj . Zrobiliśmy to w przód ale do wytrysku w środku nie doszło ale wytrysneło troce koło pochwy czy sperma mogła spłynąc do środka ale gdy chłopak mi o tym powiedział odrazu to próbowałam wycierac i nie zauwazyłam ze na scierce która wycierałam była jego sperma i akurat dotkenła srodka mojej pochwy czy mogłam zostac zapłodniona ?? Piszcie bardzo prosze nie wiem czy mi sie opłaca nawet robic test ??

Gość emka127
Moim zdaniem tak czy siak dla świętego aspokoju zrób test a jesli nie to skontaktuj sie z ginekologiem rzeby wiedzieć na pewno a nie się drążyć w różnych przekonaniach. Ale zgadzam się z powyższą osoba, jeśli robiliście to bez rzadnych zabezpieczeń to raczej jesteś w ciąży :P ... :) powodzenia

Gość emka127
Moim zdaniem tak czy siak dla świętego aspokoju zrób test a jesli nie to skontaktuj sie z ginekologiem rzeby wiedzieć na pewno a nie się drążyć w różnych przekonaniach. Ale zgadzam się z powyższą osoba, jeśli robiliście to bez rzadnych zabezpieczeń to raczej jesteś w ciąży :P ... :) powodzenia Pamiętaj też, że jeśli nie chcesz tej ciąży to masz 72 godziny :)

Gość emka127
Moim zdaniem tak czy siak dla świętego aspokoju zrób test a jesli nie to skontaktuj sie z ginekologiem rzeby wiedzieć na pewno a nie się drążyć w różnych przekonaniach. Ale zgadzam się z powyższą osoba, jeśli robiliście to bez rzadnych zabezpieczeń to raczej jesteś w ciąży :P ... :) powodzenia Pamiętaj też, że jeśli nie chcesz tej ciąży to masz 72 godziny :)

Gość jaśa
noooooo zrób test!!!!!!! niewidzialna okiem kropelka zawiera milioooooooony plemników więc nic tu nieda wycieranie. może akurat miałaś farta i były to twoje dni niepłodne albo poprostu cudem niedoszło do zapłodnienia ale........niegwarantuje ZRÓB TEST

daj spokój kobieto, uspokój się, plemniki to nie komandosi sil specjalnych :) poczekaj do okresu a jeśli sie opoźni to wtedy zrób test dla świętego spokoju...