Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jooojojo Napisano Wrzesień 21, 2007 trzeba znalesc kogos kto ogrzeje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 jutro mnie rozgrzeje ;) poza tym u niego grzeją! co za niesprawiedliwość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 dziś nie piję :D wczoraj przeholowałam... :O a ręka z myszki to lodowata jest :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 witaj Lusi :) .... moze nakryj sie kocem a myszke pusc wolno Jej pewnie tez jest zimno niech pobiega po biorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brytyjskie peryferia Napisano Wrzesień 21, 2007 ale ręka wyjęta z myszki powinna być ciepła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 witaj :) przecież jeszcze nie czas na rękawiczki...w domu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 no niby nie ale swiat wariuje to i pogoda za nim stara sie nadązyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 21, 2007 to ja może się udam na gorące zanurzenie w wannie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 na ciepelko bedzie Ci jeszcze poczekać ..... z 2 lub 3 tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 hehe calkiem dobry pomysl ;) tylko nie zasnij bo znowu bedzie Ci zimno .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A po co mi nick 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 Polecam kocyk elektryczny :) nigdy wiecej zimnego lozeczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes___ 0 Napisano Wrzesień 21, 2007 tylko sprawdz czy aby jakis kabelek nie wystaje z kocyka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 i nadal nic...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Lusesita chodź na piwko. Ja sie grzeje ciepłym piwkiem z miodkiem. ZOstało jesczze doa Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 Luśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 piwko z miodkiem? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Luśka u mnie juz grzeja ale i tak nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 mam piwo... moze by sobie je podgrzać i dorzucić goździka? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 piwko z miodem jak z bicza strzelił :D serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dno 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 a mnie ciepło, jutro ma być 25 stopni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 mi az gorąco:( czuje sie rozpalona.. mam gorączke i ogólna marność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 mam piwo moze by sobie z goździkiem podgrzać? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 fajniutka, z bicza to ja mogę strzelić Cię w dupsko :D:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 Luśka, chcesz się upić znowusz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 bicz no jednym piwem? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 Luśka, spodziewam się wszystkiego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dno 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 ja mam pięć browarów pod ręką, ale nie mogę chlać już ale co prawda to prawda, ciepły browar rozgrzewa jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 mam tyłeczek od tego zacznijmy, a dupsko to mozesz miec ewentualnie Ty..gdybys widział moją pupcie, musiałbys sobie srzelic z bicza z pewnoscią..niestety ale na ręcznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Witam a gdzie wy mieszkacie ze wam tak zimno...ja w domku mam temeperaturke 24 stopnie ...i jest mi gorąco :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach