fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 Lusesita, z goździkiem nie piłam.. a słyszałam nawet,ze jajko dodają do grzanego piwka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 kogel-model się dodaje... pycha ale ja dziś nie mogę nic słodkiego bo mnie mdli :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 fajniusia, słoneczko jestem Ona :-o cóż za prymityw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 moj pokoik nagrzewa sie moim ciepłem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 a mój piec na olej ze sterowaniem pogodowym sam wie najlepiej kiedy sie właczyc grzejniki sa ciepłe[cool[ :p pije campari:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajniutka 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 w koncu zadziałało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biCZ Napisano Wrzesień 23, 2007 chyba troszkę się upiłam, ale jeszcze w miarę widzę litery na klawiaturze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 23, 2007 :D to ja sobie to piwo upichcę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dno 0 Napisano Wrzesień 23, 2007 1800 ty to masz chyba obstrukcję mózgu, dziadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 24, 2007 melduję że już grzeją :D a za oknem jakieś 23 stopnie...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 u mnie w pracy tez grzeja... a na zewnatrz..tez cos około 20... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach