Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszlam w iaze

zaszlam w iaze i moj facet mial zdecydowac czy wezmie odpowiedzialnosc za mnie i

Polecane posty

Gość do agami
kobieto zamiast trzeszczeć to po prostu podaj adresy sklepów gdzie tak tanio można wyposażyć dziecko. bardziej się tym przysłużysz niż tymi pokrzykiwaniami - możesz to zrobić ? podasz adresy sklepów gdzie można tanio obkupić dziecko ???

do ------do agami skarbie.........ja nie trzeszczę tylko mówię realnie.........a jeżeli masz zamiar mnie obrażać to proszę bardzo ......na mnie to wrażenianie zrobi jaie adresy sklepów....o czym Ty mówisz... jeżeli nie stać Cię na coś nowego ,to poprostu kupujesz używane dziecku naprawdę nie zrobi różnicy to w czym będzie spało,czy jeździło na spacery.... ważne,żeby pościel była czysta a wózek miał cztery(czy trzy,bo teraz takie w modzie)koła a łóżeczka są NOWE!! W CENIE OD 150 ZŁ. więc o czym chcesz dalej dyskutować??????????????

zapomniałam dodać: jesienna wiedźma,andzia,pamiętam.....😘dla Was mądre kobiety

Gość macie problem co i za ile...
i dzięki powyższej wiadomości macie czarno na białym co i za ile:) pozdrawiam i życzę TRESZCZĄC miłej nocy:) i oby Wasze dzieci miały rozsądne matki......to nie do wszystkich oczywiście

co wyniesie 158,94 zł na dodatki. Łóżeczko 100 zł. Do tego materiaz od 40 do 100 zł. Wózek i za 400 zł nowy. Przewijak 40 zł. Butelki, podgrzewacz można za ok 100 zł kupić, do 200 super:). Ubranka używane do 300 zł. I nie przekroczymy 1300 zł. Zostaje jeszcze 700 zł.

Nie ma za co dziękować. Moja przyjaciółka ostatnio pięknie odnowiła mieszkanie po babci, również za nieduże pieniądze. Ale trzeba chciec. Ma wszystko najtańsze jak mówi, a ma tak ładnie i przytulanie. Trzeba umieć szukać, mieć gust i chęci. Jej mały miał śliczny wóżek za 500 zł. Tylko miesięcznie na żywienie, pieluchy i kosmetyki wydawała 500 zł. Ale mówiliśmy o wyprawce. Tutaj za taką kasę można naprawdę poszaleć.