Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fesst

SEKS Z ŻYDÓWKAMI

Polecane posty

Gość fesst

podobno ssuuuuper jest stukają sie jak zwariowane bez żdnychzahamowań... jak to jest mial ktoś z nimi baba bara ?? mlode zydóweczki ale nie tylko sie rzną az wiora leca sa sdtrasznie napalone zrobia wszytsko jak sa w łózku i zadnych ale to żadnych zahanowan ajk chca minete to zaraz ci o tym opowiedza no i technicznie super :)

Gość Zgadzam sie z tym

Gość tez słyszałem ze w łózku
są jak ogień

Gość uśśśś i rodzą żydków
obojętnie kto jest ojcem :O "ojczyzna" tego wymaga !!!! :( ­­­­­­­­­­­ z dwojga złego wolę PALESTYNKI !!!!!!!!! ;)

Gość sa jak ogien te mlode
żydóweczki , rzna sie az wiora leca naprawde, nie ma bardziej otwartych kobiet w łóżku

Gość szkoda ze polki takie nie są

szkoda ze polscy faceci marnie radza sobie w lozku.... tak tez mozna by rzec.

Gość boy889
polki w 80 procentach to dretwe baby

Gość ŻYDOÓWECZKI
sypia sie że az miło najpier ciebie wyssą a pozniej każą sobie za to zapłacić i im dobrze zrobic nie mam nic przeciwko takiemu układowi :)

Gość gadajcie gdzie ich
szukać, chciałbym z taką przeżyć te bara-bara

Gość szukaj w I SRA ELU
:(

Gość TAK W iSRAELU
BO TE W pOLSCE TO BAGNO I SZMATY, FANE, SYMPATYCZNE ZYDÓWKI TYLKO W ISRAELU , najlepiej nie w jakis strasnie uzych miastach bo tam tez jest straszna propaganda na polakow ze my to nienawidzimy strasznienich i takie podobne pierdoły. ale i tak w sumie nie ma problemow :) Najlepiej poznac zydówke taka prawdziwa normalna i wtedy jest superrr :)

Gość fajna byłaby taka
żydóweczka-żołniereczka...mniamuś

no sa super takie tylko ze nie wiem kiedy bys z nia to robil bo one xcały dzien łaża jezdza po mieście i spisuja arabusów

Gość mają garbate wielkie nosy
a ja wolę delikatniesze rysy twarzy , Kayah nie jest w moim typie

Gość no ale kayah to nie zydówka
przecież ! a zreszta ne wszystkie takie nosy maja szczegolnie jak sa mlode

Gość a własnie że
Kayah to żydówka, Kayah znaczy po hebrajsku kamień 🖐️

Gość Dupa tammm
no i co ztego moze sobie taki pseudo wziela, kayah to moze byc od Kaśka bo ona matak chyba na ime

Gość lucy_love
nazywa się Katarzyna Szczot i dlatego przybrała takie pseudo ale może i żydówka, kto wie?

Gość xxsd
zanim zaczniesz glupoty opowiadac o garbatych nosach obacz tu bo to co mowisz to tylko generalizacja opini WSZYSTKIE TE DZIEWCZYNY PRACOWAŁY W Izraelskich Siłach Bezpieczeństwa klikasz na Next poniżej fotki http://www.maximonline.com/girls_of_maxim/gi rl_template_magnified.aspx?id=1296 oto kilka faktów o nich, najcekawsza jet Nivit i Yarden Gal Expertise: Physical fitness “I taught gymnastics and calisthenics,” says this flawless former Miss Israel. “The soldiers loved me because I made them fit.” (żołnierze kochali mnie za to ze sprawialam iz stawali sie sprawni ) Yarden Expertise: Military intelligence Stationed in northern Israel for her two-year IDF stint, Yarden says target practice was her favorite activity. “I loved shooting the M-16,” she says. “And I was good at hitting the targets. But I haven’t shot anything since I left the army.” Or anyone, we hope. (uwielbiałam strzelac z karabimu M-16, byłam w tym dobra, ale po odejsciu z armi jeszcze nic nie ustrzeliłam ) Nivit Expertise: Military intelligence “My job was top secret,” says this Tel Aviv native, who still lives with her parents. “I can’t talk about it other than to say I studied some Arabic!” (tu jest dobre wszystko scisle tajne i moze tylko powiedziec ze studiowala arabski i tyle) Moze poprostu ich likwidowała Natalie Expertise: Naval Telecommunications This beguiling blonde clearly remembers her favorite part of serving her country: “I met my husband. His commander kept trying to set us up.” Lucky for him, Natalie followed orders.

Gość xxsd
klikasz na next ponizej i masz wszystkie

Gość zydowki smierdza
bo sie nie kapia :O

Gość midddera
no tak...jak facet slaby to szuka dziewczyny bez oporow i dobrej technicznie....a może tak samemu się poprawić w tych sprawach?

Gość asssea
CYTAT : dobre , spoko opisy szczegolnie Nivit, pewnie usuwła Arabuzów u nas tez by sie taka przydała :) Gal Expertise: Physical fitness “I taught gymnastics and calisthenics,” says this flawless former Miss Israel. “The soldiers loved me because I made them fit.” (żołnierze kochali mnie za to ze sprawialam iz stawali sie sprawni ) Yarden Expertise: Military intelligence Stationed in northern Israel for her two-year IDF stint, Yarden says target practice was her favorite activity. “I loved shooting the M-16,” she says. “And I was good at hitting the targets. But I haven’t shot anything since I left the army.” Or anyone, we hope. (uwielbiałam strzelac z karabimu M-16, byłam w tym dobra, ale po odejsciu z armi jeszcze nic nie ustrzeliłam ) Nivit Expertise: Military intelligence “My job was top secret,” says this Tel Aviv native, who still lives with her parents. “I can’t talk about it other than to say I studied some Arabic!” (tu jest dobre wszystko scisle tajne i moze tylko powiedziec ze studiowala arabski i tyle) Moze poprostu ich likwidowała Natalie Expertise: Naval Telecommunications This beguiling blonde clearly remembers her favorite part of serving her country: “I met my husband. His commander kept trying to set us up.” Lucky for him, Natalie followed orders.

Gość laska tez niezła

Gość spoko wyglądaja

Gość nowy przeciez tobie pyta
nie staje,to skąd wiesz ze ciagną ?