Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze się tego pozbyć

wstałam,przejrzałam się,załamałam sie,ale...możecie mi pomóc

Polecane posty

Gość musze się tego pozbyć

mam dziś ważną imprezę,chciałam wyglądać przynajmniej dobrze,a tu co widzę,oczy,tzn.powieki jak nigdy podrażnione,zaczerwienione,nie wiem nawet od czego i wielka krosta na nosie,przeżyłabym każdą ale na nosie?do tego zaczerwienienie od tej krosty na ok.1cm wiem,są gorsze problemy,ale naprawdę dziś mi zależało,a tu taka niespodzianka 1.czy którejś się przytrafiło z Was takie podrażnienie oczu,powiek?jak je wyeliminować? 2.czy te kroste,te zaczerwienienie od niej da sie jakoś w kilka godzin pozbyć?jeśli tak to jak? dziekuje z góry za każda wskazówkę

Gość może spróbuj
na zaczerwienienie oczu to może spróbuj jakiś okład z mleka,czy ze smietany a na krostę to nie wiem,chyba raczej nie zejdzie tego samego dnia

Gość fdfgnh
oczy nie wiem, moze lod;) jelsi ze zmeczenia a krosta - tylko nie wygniataj!! hm dziewczyny znaja tu na pewno jakies preparaty, tylko nic nie ruszaj:P

Gość muszę się tego pozbyć
dziękuje bardzo za pomoc napewno sie zastosuje do Waszych wskazówek bo gorzej już byc nie może:( buźki

beaznadzieja >>>zastosowałam się do Twojej kuracji:) szczerze to nie wierze trochę w tą aspirynę,no ale spróbowac można,już ją nałożyłam:) pozdrawiam

Gość hhg
daj znac jak efekty;)

oki:)

Gość paula168
w gazecie przeczytałam, że na krostkę przyłożyć na ok. 15 min. wacik nasoczony kroplami do oczu, na zaczerwienienia, oczywiście to krostki nie ususnie, ale może zmniejszy zaczerwienienie