spanikowana 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Mam 20 lat, pierwszą miesiączkę dostałam w wieku 12 lat. Od 2 lat współżyję z moim chłopakiem. Zawsze miałam regularnie miesiączki czyli mój cykl trwał 29-30 dni (ostatnia 21 sierpnia). Dzisiaj jest 22 września a miesiączki jak nie było tak nie ma, a mnie dopada coraz większe przygnębienie i spanikowanie. Nigdy nie kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, więc nie wiem skąd te moje obawy... Mam typowe oznaki nadchodzącej miesiączki: jestem rozdrażniona, mam obolałe piersi i coraz mniej \\\"serkowatego\\\" śluzu, bolą mnie jajniki. Ale tak prawdę powiedziawszy to nie czuje się jeszcze tak bym miała dostać okres :( Może to wina pogody, która tak szybko się zmianiła? już sama nie wiem. Proszę napiszcie mi co o tym myślicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 to nerwy, spokojnie. przecież dostaniesz okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 0 Napisano Wrzesień 22, 2007 Chętnie bym Ci pomógł ale nie wiem jak to przyśpieszyć :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agax Napisano Wrzesień 22, 2007 Jeden dzien spóżnienia - i taka panika ! Spokojnie wyluzuj nerwy też mają znaczenie w tych sprawach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Wrzesień 22, 2007 O spóźnieniu będziesz mówić jak minie więcej niż 10 dniod najkrótszego cyklu spośród ostatnich 12 miesięcy. W sytuacji, kiedy te 10 nie mija- cykl zaliczany jest jako REGULARNY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amazonka od pstraga Napisano Wrzesień 22, 2007 ja ostatni okres mialam 22 sierpnia a dzis 22 wrzesnien i tez czekam najlepsze jest to ze 2 miesiace temy odstawilam tabletki a teraz sie nie zabezpieczalismy:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spanikowana 0 Napisano Wrzesień 24, 2007 zrobiłam test (pro-test płytkowy) dzisiaj rano - negatywny. Uspokoiłam się i czekam nadal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhjh Napisano Wrzesień 24, 2007 http://s2.bitefight.onet.pl/c.php?uid=100605 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angel88 Napisano Wrzesień 24, 2007 "serkowata" wydzielina jeest oznaka grzybicy. moze dlatego Ci sie spoznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spanikowana 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 Wczoraj zaczęła mi się miesiączka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Wrzesień 27, 2007 no widzisz:):) mnie ostatnio sie spóźnił aż tydzień :):) widocznie przemarzłam ,tez tak jest :):):) ale kupiłam dwa testy na wszelki wypadek:P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość newage Napisano Wrzesień 27, 2007 http://macknop.act4trees.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach