Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spanikowana

Spóźnia mi się miesiączka - pomocy

Polecane posty

Mam 20 lat, pierwszą miesiączkę dostałam w wieku 12 lat. Od 2 lat współżyję z moim chłopakiem. Zawsze miałam regularnie miesiączki czyli mój cykl trwał 29-30 dni (ostatnia 21 sierpnia). Dzisiaj jest 22 września a miesiączki jak nie było tak nie ma, a mnie dopada coraz większe przygnębienie i spanikowanie. Nigdy nie kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, więc nie wiem skąd te moje obawy... Mam typowe oznaki nadchodzącej miesiączki: jestem rozdrażniona, mam obolałe piersi i coraz mniej \\\"serkowatego\\\" śluzu, bolą mnie jajniki. Ale tak prawdę powiedziawszy to nie czuje się jeszcze tak bym miała dostać okres :( Może to wina pogody, która tak szybko się zmianiła? już sama nie wiem. Proszę napiszcie mi co o tym myślicie.

Gość agax
Jeden dzien spóżnienia - i taka panika ! Spokojnie wyluzuj nerwy też mają znaczenie w tych sprawach !

O spóźnieniu będziesz mówić jak minie więcej niż 10 dniod najkrótszego cyklu spośród ostatnich 12 miesięcy. W sytuacji, kiedy te 10 nie mija- cykl zaliczany jest jako REGULARNY.

Gość amazonka od pstraga
ja ostatni okres mialam 22 sierpnia a dzis 22 wrzesnien i tez czekam najlepsze jest to ze 2 miesiace temy odstawilam tabletki a teraz sie nie zabezpieczalismy:/

Gość angel88
"serkowata" wydzielina jeest oznaka grzybicy. moze dlatego Ci sie spoznia.

no widzisz:):) mnie ostatnio sie spóźnił aż tydzień :):) widocznie przemarzłam ,tez tak jest :):):) ale kupiłam dwa testy na wszelki wypadek:P Pozdrawiam