Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam sukienki

szukam sukienki na studniówkę

Polecane posty

Gość lukrecja_
Gość xklamotyx
Zapraszam do mnie na fbl tam mam jedną sukienkę :)) www.photoblog.pl/xklamotyx

Gość Sesja fotograficzna
Zgłoś się na profesjonalną sesje fotograficzną do Bartka Wardziaka www.wardziak.pl w Warszawie. Pod okiem stylistów, makijażystów przejdź przemianę i uwierz, że jesteś Piękną Kobietą. Prosimy o nadsyłanie swoich zdjęć na bartekwardziak@feelbeauty.eu dwie fotografie ukazujące Twoja twarz i całą sylwetkę. Prosimy podać wiek, dokładne wymiary. Prosimy o branie udziału nie tylko pewne siebie Kobietki, ale przede wszystkim Panie, które wmawiają sobie jak bardzo są nieatrakcyjne. Udowodnimy jak mocno się mylisz!!! Więcej tutaj: http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/144

Gość janeczka82
Polecam www.naia.pl/sukienki-spodnice/ spory wybór różnych fasonów, dobre ceny i jakość - żadne chińskie badziewie...

Gość klpaASJKLDJCVJCV
a co to za wieprzyca w tym przescieradle ?????

Gość gość
Ja mam do sprzedania 3 sukienki. Wszystkie w stanie idealnym założone tylko 1 raz. Bardzo eleganckie i modne. Ceny to od 59-69zl. Jeśli któraś dziewczyna zainteresowana proszę można mnie znaleźć pod adresem www.vinted.pl/ annie lub mailem anpisz1@wp.pl

Sukienka na studniówkę to odwieczny problem. Uważam, że powinnaś postawić na klasykę z bardziej odważnymi dodatkami. Np sukienka rozkloszowana granatowa. Co Ty na to? Znajdziesz dużo fajnych sukienek w asortymencie serwisu CoZaCena-http://www.cozacena.pl/ To porównywarka cenowa. Świetna sprawa.