Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauretaa

planowanie - co ze spermą ?????

Polecane posty

Gość lauretaa

może mam dziwne pytanie, może okazać się głupie ale nie wiem kogo mam zapytać. planuję dzieciątko i nie wiem czy jak już będzie po wytrysku to co....mam iśc się umyć? czekać aż plemniki "popłyną" dalej? czy iść tak spać?

Gość oj naprawde to jest problem...
musisz stanąć na głowie i pozostać w tej pozycji około 1 godziny a najlepiej do rana

Gość propozycja
a co robilas wczesniej?

Gość propozycja
idz spac-ginekolodzy doradzaja aby pozwolic dojsc plemnikom tam gdzie maja dojsc-umyjesz sie rano

Gość megi2552
To nie jest glupie pytanie, bo kazdy kto pragnie dzieciatka zadaje mnostwo dziwnych pytan. Skarbie to nie ma znaczenia. Plemniki leca z taka szybkoscia, ze jak masz zajsc w ciaze to zajdziesz.

Wg babcinych teorii powinno się poleżeć z nimi, najlepiej z podusią pod pupą dodatkowo, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek naukowe uzasadnienie :)

Gość megi2552
Sa rozne szkoly ale wystarczy wziasc ksiazke do biologii i poczytac rozdzial zaplodnienie. Aczkolwiek nie dziewie sie, ze ludzie zadaja takie pytania, bo sama chcialam zajsc w ciaze i troche cudowalam. Tak naprawde to zaszlam w miesiacu w ktorym wogole nie myslelismy o Dzidzi. Sama ciaza bardzo mnie zaskoczyla!!!

Gość lauretaa
dzięki piękne za miłe wypowiedzi. jeszcze się nie staraliśmy o dzidzię - zaczynamy za kilka dni (jak cykl sie zacznie), wypróbuję Wasze metody .

Gość zuzaaa
ja leżałam całą noc trzymając nogi na żyrandolu

Zycze powodzenia!!!! Pamietaj, zeby sie nie zestresowac jak nic nie wyjdzie. Czasem trzeba czasu.

Gość ja mu dam
to od spania w łóżku z męźczyzną można też wpaść w depresję, no nie, to ja od dzisiaj zakładam szlaban, nie mam zamiaru później przez niego bo mu się ciągle chce chodzić po psychologach czy psychiatrach.

ja mu dam dobra jestes aparatka!! Chodzi mi o to, ze kobiety czesto panikuja jak sie nie udaje a najgorszy w takich sytuacjach jest stres. Mozna sie zablokowac i nici z bobaska-kazdy lekarz to powie. Mi kiedys powiedzial lekarz w szpitalu,ze nie ilosc sie liczy a jakosc. Podobno czeste stosumki moga oslabic cudowne nasienie meza i zmniejszyc ilosc. Wiadomo to logiczne!!! Jednak zycze powodzenia kazdej starajacej sie!!!!!!!!!