Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

prosze o pomoc! -mleko!

Polecane posty

witam ,jestem mloda mama niedoswiadczona i malo wiem ,moja 2 ipo lmiesieczna coreczka od 3 tygodni ma straszne kolki nic nie pomaga ,oklady cieplej pieluszki suszarka,krople bobtic ,poszlismy nawet znia do lekarza i dostalismy slawny DEBRIDAT \" MALA ma skaze bialkowa i staram sie wyelimnowac wszystkie produkty bialkowe ale to nic nie daje po debridacie 3 dni spokoju dzis w nocy znowu sie zaczelo atak kolki od 1 do 5 wnocy i teraz tez koszmar zastnwiam sie nad zmiana mleka jakie jest nalepsze ??? dla dzieci ze skaza bialkowa i czy mozna je kupic bez recepty??blagam dopiszcie ,moze zmiana mleka pomoze nie moge patrzec jak moje dziecko sie meczy i my znim.

hej mojej kolezanki corka ma tez problemy z brzuszkiem i ona kupuje jej specjalne mleko BEBILON cos tam - nie znam dokladnie nazwy - wlansie dla dzieci ktore maja kolki, zapytaj w aptece

Gość podnoszęeeeeęęęeeeeęę
najpierw Bebilon Pepti, jeśli to nioe wystraczy to Nautramigen, a jeśli ot będzie uczulało to zostaje mleko sojowe

Gość podnoszęeeeeęęęeeeeęę
a wogóle to skąd wiesz, że to skaza białkowa? Mieszanki mlekozastępcze zawsze są na receptę

wiem bo lekarz mowil ze ma skaze i ze mam wyeliminowac bialko pozatym jak jadlam sery i produkry mleczne mala miala pelno krost na buzi szyi ,dzis chyba do szpitala pojade:( bo boje sie o nia ,,taki ryk jakby ja ze skory obdzierali:( wymiotuje po kazdym zjedzeniu ,i dzis bardzo malo je...;(na dodatek