Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamka30

Plamienie

Polecane posty

Gość plamka30

Mam pytanie. Staramy sie z m o dziecko.Za tydzień mam termin @. Zauważyłam dziś rano na bieliźnie, że po wieczornym seksie wystąpiło bardzo małe plamienie. Rano na bieliźnie zobaczyłam kilka słabo czerwno brunatnych plamek. Co to może oznaczać. Nie chcę sobie wpamwiać ciąży po staramy się już kilka miesiący i nic.

Gość plamka30
Nie wiecie co to może być?

Plamka ja miałam identycznie. Staram się o dziecko teraz już 2 cykl. W 1 miałam nadzieję ze @ nie przyjdzie, ale w 35 dniu po seksie zauważyłam plamienie i przez dwa dni ono się utrzymywało, więc miałam nadzieję że to ciąża a nie @, ale niestety po 2 dniach pojawił się normalny @. Ale nie załamuję się i próbuję teraz znowu.

Gość plamka30
mirabelka napewno w końcu nam się uda:) mnie tylko teraz to zastanawia, bo @ mam regularnie co 28-29 dni, więc jest jeszcze 8 dni. Powiedz mi jeszcze, bo może lepiej się orientujesz, ale czy temperatura sie zwiękasz po zapłodnieniu.I czy należy ją zmierzyć rano(jak w przypadku obserwacji dni płodnych), czy temperatura sie utrzymuje cały dzień. Bo właśnie sopbie zmierzyłam i mam 37.1

co do temperatury to nie mam pojęcia, ponoć jest większa w dniu owulacji, ale nie wiem. Myślę że skoro zawsze miałaś @ regularne to jest szansa na ciąże, a czy plamienie ci już ustąpiło? Ja bym zrobił test rano na twoim miejscu.

Gość plamka30
Mirabelka plamienie miałam tylko w nocy, kochaliśmy sie przed snem, nie byłam po w łazience tylko ubrałam spodenki w których śpię. Rano poszłam wziąść prysznic i to zauważyłam. Podobne plami miłam 3 dni temu ale nie zwróciłam na nie zbytniej uwagi. Też "schemat" ich powstania był taki sam. Ale plamki były mniejsze. A jeśli chodzi o test, to za wcześnie by go zrobić, bo jeszcze 8 dni do @. A w [ierwszym cyklu zrobiłam 5 dni przed, wyszła druga kreseczka baaardzo słabiutka ale widoczna, nastawiłam sie a @ i tak przyszła.

no to w takim razie musisz uzbroić sie w cierpliowść i poczekać jeszcze te kilka dni. Powodzenia.

Gość plamka30
Dziękuję:)