Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

dziecko

Polecane posty

przestroga dla modch dziewczyn ,uwazajcie i zabezpieczajcie sie bo dziecko to moze cudnowna sprawa ale wymaga bardzo duzo opieki i wyrzeczen mam 20 lat i czasami zyc mi sie odechiewa jak mala placze a zdarza jej sie plakac od 9rano do 12 w nocy bo ma ostre ataki kolek takze mozecie sobie wyobrazic ile dziecko kosztuje czasu ,nerwow i wyrzeczen ..... moze glupie co teraz pisze ale ja nie mam juz sil:( jestem wykonczona...psychicznie i fizycznie dzis spalam w nocy moze godzine:(

Gość hmmm ...
A czy Twoje dziecko bylo planowane ? Ja planowalam moje dziecko z mezem i nie jest to dla nas zaskoczeniem ... razem opiekujemy sie dzieckiem, czasem jest ciezko ... ale dajemy rade :)

nie bylo planowane ,mialam inne plany wyjechac doUSA na wakacje ,studiowe nie przerywam w pazdzierniuk wracam na 2 rok ..zobaczymy ale ciezko jest:( zycie daje po dupie nie wyobrazam sobie miec drugiego dziecko moze grzesze ale wolalabym sie zabic jak miec drugie bo z pierwszym juz nie daje rade,nie jestem kompletnie gotowa na macierzynstwo wiem ze takie sak onsekwencje i trzeba je poniesc i dziecko nie jest nic winne kocham je bardzo i chce jej zapewnic wszystko ,przedewszystkim nasza milosc ..ale gdbym mogla cofnac czas ...zastanowilabym sie 100 razy nad tym co robie

takie jest prawo dzidziusia:) musisz to przerwać... jak dorośnie z pewnością Ci wynagrodzi tą droge przez męki;)

Gość zawsze możesz je zjeść