Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnia

Kamrat Babice Stare k.Warszawy

Polecane posty

Gość Annnia

Witam. czy ktoś bawił się w tym lokalu na jakiejś imprezie i może podzielić się wrażeniami??? Planujemy zorganizować tam wesele w przyszłym roku, także będę wdzięczna za wszelkie info, rady i wskazówki :)

Gość Fajne miejse

Gość Annnia
A coś więcej???? Są dwie sale i zacznam się obawiać czy nie będzie jakiś problemów... ehhh

Bawiłam się tam na weselu kolegi 15.09-tydzień temu. Jest ok, 2 sale w niczym nie przeszkadzają zwłaszcza, że są jedna przy drugiej i łatwo się prechodzi z jednej do drugiej. Jedzenie też było dobre.

Gość Annnia
Hej, tzn.że wesele było zorganizowane w sali na dole. Ale wiesz tam jest jeszcze sala górna, w której też może być impreza i tego się zaczynam obawiać...

Gość Annnia
I jak obsługa??? sprawnie wszystko przynoszą i nie rzucają się za bardzo w oczy?? ślub dopiero za niecały rok a ja już mam lekkiego stresa jak się wszystko uda :(

Gość Babice
Tam sa stare szopy w których byli złodzieje zabijają dobrych policjantów a potem zmieniaja twarz i płodza dziecko pani chirurg :P

Gość Annnia
Naprawdę baaaaaaardzo zabawne. Gratuluje poczucia humoru!!!!!!!!!!

Tak byłam na sali na dole. Obsługa była w porządku i nie zauważyłam żeby ktoś z gości uważał inaczej. Jedzenie było podawane szybko i było zawsze ciepłe. Pan młody co prawda i tak zwrócił im uwagę że się za bardzo ociągają, ale myslę, że nie miał się o co czepiać. Poza tym właściciel całą noc nad wszystkim też czuwał.

Gość Annnia
Dziękuję za info :) tylko ciekawa jestem jak to jest jak odbywają się dwa wesela jednego dnia. Teoretycznie jest tam wszystko wyciszone i nie powinno być problemów. Mam nadzieję, że nie będzie...

Gość Anniiaa
Naprawdę nikt nie miał do czynienia z ta salą??????

Gość AniA_S
Ja równiez próbuje zdobyć jakies informacje na temat Kamratu bo w czerwcu 2008 też mamy tam wesele i podobnie jak Ty stresuje się,zeby wszystko było ok.

Gość Annnia
Słyszałam, że jedzenie jest dobre obsługa też ok. Generalnie najbardziej martwię się o to, że mogą być tam zorganizowane dwa wesela w jednym czasie a co za tym idzie może być lekkie zamieszanie... a na ile osób robicie wesele?? Pozdrawiam

Gość AniA_S
Myślę,że około 80. Ale wydaje mi się,ze nikt nie zarezerwuje sobie góry mając świadomość,że na dole bedzie sie odbywac drugie wesele (przynajmniej ja bym tak nie zrobiła). A Ty kiedy masz tam wesele? Pozdrawiam :)

Gość Annniiiaaa
ja też mam taką nadzieję.... 30.08