Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxsd

NAJłADNIEJSZE ZYDóWKI W ARMIi

Polecane posty

Gość xxsd

WSZYSTKIE TE DZIEWCZYNY PRACOWAŁY W Izraelskich Siłach Bezpieczeństwa klikasz na Next poniżej fotki http://www.maximonline.com/girls_of_maxim/girl_template_magnified.aspx?id=1296 oto kilka faktów o nich, najcekawsza jet Nivit i Yarden :) Gal Expertise: Physical fitness “I taught gymnastics and calisthenics,” says this flawless former Miss Israel. “The soldiers loved me because I made them fit.” (żołnierze kochali mnie za to ze sprawialam iz stawali sie sprawni ) Yarden Expertise: Military intelligence Stationed in northern Israel for her two-year IDF stint, Yarden says target practice was her favorite activity. “I loved shooting the M-16,” she says. “And I was good at hitting the targets. But I haven’t shot anything since I left the army.” Or anyone, we hope. (uwielbiałam strzelac z karabimu M-16, byłam w tym dobra, ale po odejsciu z armi jeszcze nic nie ustrzeliłam :) ) Nivit Expertise: Military intelligence “My job was top secret,” says this Tel Aviv native, who still lives with her parents. “I can’t talk about it other than to say I studied some Arabic!” (tu jest dobre wszystko scisle tajne i moze tylko powiedziec ze studiowala arabski i tyle) Moze poprostu ich likwidowała :) Natalie Expertise: Naval Telecommunications This beguiling blonde clearly remembers her favorite part of serving her country: “I met my husband. His commander kept trying to set us up.” Lucky for him, Natalie followed orders.

Gość piękne są ehhhhhh

Gość xxsd
no wiem , dlatego to wklejilem bo kto cos tam marudzil ze ztydowki maja garbate nosy i są brzydkie więc to jak widac nie prawda ogolnie chociaz sa wyjatki szczegolnie u starszych

Gość xxsd a ty żydek
nie odpowiadaj :D

Gość xxsd
nie jestem , ale swoje juz w zyciu widzialem a jakos tu na forum mowi sie o tym ze angielki i inne sa seksi a nikt nie wspomnial ze zydowki sa niezłymi laskami i sie niezle w łózku grzeją :)

Gość xxsd
ale rozumie od razu skojarzenie skoro wklejilem fotki zydówek :)

Gość NIEZŁE DUPY

Gość żydówki są przeciętne
a wiel z nich to brzydule, oni umią lansowac swoich i gdyby faktycznie trafiła się jakas ładna to byłaby znana modelką :) , a jest jakas? salma hayek chyba jets zydówką ale mnie sie ona nie podoba

HAYEK RACZEJ NIE,, ONA EST MEKSYKANKA CO DO MODELEK HMM....RACZEJ TEZ SIE NIE ZGODZE BO MAJA NIEZŁE DUPY POPATSZ TU CO DO MODELEK http://www.israelforum.com/board/showthread.php?t=7684 TU http://www.israel-celebrity-source.com/gallery/index.php TU http://www.israel-celebrity-source.com/gallery/index.php?cat=3 w koncu tu http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Israeli_models jak idzisz sa załkiem zalkiem

fakt nie wszystkie sa ładne ale twierdze stanowczo ze napewno sa ładniejsze od Angielek na bank bo to sa straszne pasztety

Gość zgadzamm się

Gość basska22
no nawet nawet

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jestem pasztetem! wegetariańskim! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość navit a która to
? ta bez majtek?

Gość coś Misie pomyliło
to nie ta, Navit ma majtki! Kurde! Idę do o kuli sty.

Gość spokooo
a Yarden pisze o tym jak to uwilbia sztrzelanie z karabinu maszynowego M-16 , niżle i niezła niunia :)

Gość no Yarden
ma super cialko i wygimnastykowane oko jak sądze :)

Gość a jak wam sie Natalie podoba

Gość malo maja blondynek
:)

Gość Natalie jest niezła jak widze
w tej rozpiętym mundurku , fajna blonda

Gość no rta powyzej jest ok
ale bardziej podoba mi sie Natalie

Gość absolutny hit
:classic_cool:

Gość ale z was lamy
To nie wiecie, że prawdziwe Żydówki mają cipki w poprzek? Po tym właśnie można je rozpoznać! A faceci, wiadomo, mają gołe "główki", za to głowy "zakapslowane" I na tym to polega ;-)