Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda1111

skutki brania tabletek

Polecane posty

Gość mloda1111

mam pytanie czy to jest możliwe, że od tabletek antykoncpecyjnych może się dziać coś z psychiką ?? ostatnio zauważyłam, że coraz częściej kłócę się z chłopakiem i doszukuje się wnim byle czego. Mam wrażenie, że coraz mniej mnie kocha, że jestem mu obojętna nigdy wcześniej tak nie było czy to może być sutkiem brania tabletek ??proszę o pomoc bo sama nie wiem co mam robić :(

Gość upppppppppp
Zmiany nastroju ,płaczliwosc ,drażliwosc -oczywiscie mogą byc skutkami ubocznymi tabletek .

Gość mloda1111
to w takim razie co można z tym zrobić ?? :(

Gość ciocia klocia007
odstawic tablety albo zmienic

Gość agax
A jak długo bierzesz tabsy ! Jezeli jestes w 3 pierwszych opakowaniach to wszystko może minąc po 3 op.

Gość Eva 24
czy któras z was miła problemy z nadmiernym owłosieniem a po zazyciu Syndi 35 pozbyła sie go chociaz w minimalnym stopniu?

Gość jaśa
ja miałam ten sam problem z psychiką przy 5 opakowaniu brania yasminelle i do tego cały miesiąc plamiłam byłam tak rozdrażniona że miałam ochote zerwać z chłopakiem bo z niewiadomuch przyczyn miałam go dość ale naszczęście przeszło i już jest ok. jeśli ci nieprzejdą te humorki spróbuj tabletek z większą ilością hormonów alko kup sobie zestaw witamin w większości z grupy B,B6

Gość ja tez tak mam niestety
biore 3 opakowanie mercilonu i tez mam ciglego dola, placze i jestem rozdrazniona...mam nadzieje ze mi to minie...

Gość kinga22
tak to moga byc slutki tabletek takze zmien je na inne nie ma sie po co meczyc. pa

Gość doda-ajj
Cześć dziewczynki;) ja też byłam drażliwa kłótliwa i jakaś taka płaczliwa,zwalałam to na tabletki ale inna sprawa ze zawsze coś jest powodem.od kiedy wykrzyczałam swoje żale partnerowi i ten dostrzegł w czym rzecz-że poprostu trzeba delikatniej się obchozić z kobieta.wszystko jest ok.kiedy widzi ze jestem w nastroju nosorożca rozmawiamy.ja mam taką teorię ze tabletki tabletkami faktycznie powodują zmiany nastrojów ale kobieta jest jak barometr- wyczuwa zmiany.w zwiazkacvh tez.wiec moze i to było powodem.