Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siemińska

Czy młode kobiety w związkach ze starymi tetrykami lecą tylko na pieniądze?

Polecane posty

Gość siemińska

Czy możliwe ,żeby była miłość między 28 latką i 50 latkiem, czy tylko mamona wchodzi w grę?

nigdy tego nie wiesz:classic_cool: tylko ze mnie dziwi czemu tylko majętny podstarzały koleś znajduje młodą dziewczyne a taki przeciętny nie...

Gość siemińska
właśnie , albo za granicą np często młode czarne i Azjatki latają ze starymi białymi ramolami, tym pewno o obywatelstwo chodzi.

Gość ..wig
Wierze, ze 28 latka moze zakochac se w 50 latku, szczegolnie jak miala nieciekawe dziecinstwo i zle stosunki z ojcem, ale nie wierze, ze 50 latkiem kieruje milosc. On po prostu czuje, ze starosc sie zbliza, chce sobie jeszcze pouzywac na mlodym cialku...

Gość elle24
Ja tez wierze,że młoda dziewczyna moze sie zakochac w starszym facecie , z doswiadczenia wierze, ale tak ja tu ktos pisal ze dorosly facet w niej to watpie.

Gość apotazy
no nie da sie przeciez ogólnie odpowiedziec:o to wszystko zalezy od konkretnego przypadku

Gość zdenek mlekosław
wiesz myslałem ze ekstremum ala 18 lat kontra 70 hihi 50 lat to jeszce daje rade ;-)

Gość przeciez 50latek
czesto moze byc jeszcze przystojnym atrakcyjnym facetem:O wystarczy ze o siebie dba

Gość IlonaM
nie lecą tylko na kasę.Najczęściej szukają podświadomie ojca, którego nie miały w domu lub miały i też chcą mieć drugiego w domu.Zarówno młoda kobieta jak i starszy mężczyzna mogą się zakochać ale skutki zawsze są opłakane. Jak chcecie szczegóły to napiszę bo mam bliski przykład.pozdro

Gość fibik
ja mam 22 a muj maz 51,i wcale na zadna kase nielece,mielismy bardzo powazne klopoty finansowe dlugi czas,rok czasu,i jakos dalej zyjemy razem,i bardzo sie kochamy:)

Gość fibik
ale wogole pierdolicie farmazony,dziewczyna leci na goscia jak miala problemy z ojcem nie no masakra,pani psycholog sie odezwala,nic niewie na ten temat a sie udziela,i to jeszcze beznadziejnie glupio

Gość fibik
ja mam kochanego ojca,a zawsze mi sie podobali starsi faceci,moze jestem bardziej rozwinieta psychicznie niz rowiesniczki,zawsze wolalam faceta ktory jest na rowni w temacie jak i ja,jak bym miala teraz zyc z jakims gowniarzem to bym sie chyba z niego codzinnie nabijala jaki z niego smarkacz

ja mam 30 a mój mąż 51 lat. Nie jest ani przystojny, ani tym bardziej bogaty...jest po prostu kochany, przy nim jestem bezpieczna, wiem, że dom, ja, dziecko się dla niego liczymy....i to jest myślę najważniejsze...nie wiek, tylko to, co ma się w głowie i by znaleźć wspólny język...

Gość ale żeś se dziada znalazła
zielonooka :O

Gość a nie wstydziciesie
z tymi emerytami z domu wychodzić???

Gość mamałyżla
ja mam 25 lat, a mój mąż 38 i wcale nie uważam go za zramolałego emeryta... wręcz przeciwnie, moi rówieśnicy na studiach mentalnie byli o wiele starsi od niego...

Gość a nie wstydziciesie
A czy oni mogą jeszcze? no, wiecie co :P

Gość oj moga moga
i maja większe doświadczenie niż 20-letni chłoptasie kończący po 30 sekundach....