Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Ale się rozgadałam i widzę , ze wnusio się już czai do komputerka... Zerka tak na mnie błagalnie jednym okiem:-D wpuszczę młodego niech sobie pogra... A ja zrobię im niespodziankę i upiekę do kawy parę naleśniczków...

Gość XL
Wybałuszona 👄ale z ciebie kochająca mama i babcia.... Pozdrawiam WBW!👄

Gość Cicha sama
Pozdrawiam Was wszystkie! Wybałuszona narobiła mi chęci na te naleśniki i sobie zrobię ze dwa chociaż z dżemem bo twarożku w domu niet...A na dworze pada , ze nie wygonić psa z budy...hihihi !

Gość Cicha sama
Czerwone Gitary » Ciągle pada Ciągle pada! Asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby, Mokre niebo się opuszcza coraz niżej, żeby przejrzeć się w marszczonej deszczem wodzie. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór wszystkim moknę, Patrzę w niebo, chwytam w usta deszczu krople, patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic.

Gość Cicha sama
Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu, Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc, ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja? A ja chodzę, nie przejmując się ulewą ani spiesząc, Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą, ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak!

Gość Cicha sama
Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa, Potem zaczął deszcz ulewny siec z ukosa, liście klonu się zatrzęsły w wielkiej trwodze. A ja? A ja chodzę i niestraszna mi wichura ni ulewa, Ani piorun, który trafił obok drzewa, słucham wiatru, który wciąż inaczej śpiewa. Ciągle pada, nagle ogniem otworzyły się niebiosa... który wciąż inaczej śpiewa. A ja? A ja chodzę desperacko i na przekór... patrzą na mnie rozpłaszczone twarze w oknie, to nic. na przekór pogodzie...miłego i slonecznego dnia życzę ha ha ha !

Gość Wino czerwone
pozdrawiam, myślę o Was...👄

Gość niesmiala
naprawdę smakują ha ha ha! dobry ten net tu wszystko jeść można:-D

Gość ejon
Wanilia 38. Jestem zaskoczona,ale ciesze sie,ze moj wiersz "Pantofelki babuni" podoba Ci sie.Niechcacy trafilam na te stronke.Serdecznie wszystkich pozdrawiam Elzbieta Jones.

Gość Samotny 60
Pantofelki babuni podobały się wszystkim W oazie... Serdecznie pozdrawiamy autora

Gość Samotny 60
ejon !!!Dziekujemy

Gość Samotny 60
Pozdrawiam Wszystkie mile panie ❤️

ejon ! Mnie tez podobał się te wiersz... naprawdę śliczny...

T.Borowski Ja wiem Ja wiem, ze w wiecznym kole przemian zapadnie wszystko jakby w morze, że minie czas i minie ziemia, i to, com kochał i com tworzył. Próżno bym, pełen wielkich tęsknot, jak ślad na piasku wieczność tropił, bo ludzki trud i ludzkie piękno jest jak na wiatr rzucony popiół. Więc dobrze okruch szczęścia dostać, umiejąc fałsz od prawdy dzielić. I życie szczere mieć i proste jak uścisk dłoni przyjaciela.

dla samotnego:) Irena Jarocka Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec, nauczyłam się ciebie po prostu chcieć. Wystarczyła mi chwila niewielka, byś imię miał, byś po prostu się stał. Wymyśliłam cię z cienia, nim nastał świt, powierzyłam się niemal aż po sam wstyd. Nie wahałam się ani minuty, byś imię miał, byś nareszcie się stał. Dobrze wiem, co oznacza samotność, osobna noc, osobny dzień... Gdy samotność dokuczy zbyt mocno, niech dzieje się co chce, co chce! Wymyśliłam cię w gniewie na parę chwil, nauczyłam się ciebie - no cóż, to styl. Nie wierzyłam w to ani przez moment, byś imię miał, byś naprawdę się stał.

Gość Samotny 60
Oj Mario, tak mi przykro nie mailem nadziei , ze wpadniesz słonko ty moje👄❤️

Gość Samotny 60
Dziękuję za wiersz i piękną piosenkę:)

Gość Samotny 60
Dla ciebie ❤️ ty moje... Przygoda z Marią - Andrzej Dąbrowski Przygoda z Marią krótkich parę dni Przygoda z Marią wraca w moje sny Obrączki miała Maria dwie a może trzy Kolorowe włosy miała i pachniała miętą Czegoś się po nocach bała powtarzała często Przygoda z Marią jak to dawno już Rozstanie z Marią letnich ulic kurz Ręce w kieszeniach miałem gdy w tłumie Znikła mi i już nie chciałem być Lub zawróciła z drogi swej do mych drzwi Maria zawsze rację miała i pachniała miętą Nieraz przedtem już kochała powtarzała często Nie pokochałem jej a dziś w godzinie złej O Mario Mario Mario Kolorowe włosy miałaś co dzień było święto Pachniałaś miętą albo bzem O Mario Mario Mario Nieraz przedtem już kochałaś i płakałaś często Pachniałaś miętą albo bzem O Mario Mario Mario

Tak jak mówiłam wpadłam na chwilkę, by podzielić się moim odczuciem:) Prosta kobietko, Wesołku, zazdroszczę Wam tej wirtualnej pięknej miłostki... Potraficie to obrazowo sobie przekazać...brawo...👄