Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haniutka

3 najseksowniejsze zawody męzczyzn..

Polecane posty

Gość gość
Yyy juz dawno nie widzialam przystojnego policjanta,wszytko takie oblesne moczymordy przed emerytura albo przemadrzale malolatki myslacy,ze sa ponad prawem.Lekarza moze jedengo fajnego widziala(2lata praktyk w 3oznych szpitalach na kilku oddzialach).Mnie sie wydaje,ze wojskowy ok,strazak i moj maz hehe(operator maszyn ciezkich przy budowie drog i mostow)jak lato jest w tym swoim pomaranczowym ubranku tylko szelki spocony tors w kolorze brazu....:-D juz odliczam kiedy wroci z pracy:-)

Gość A ja myślę że to
1.masażysta 2.sportowiec 3.hmmm...3ciego nie mam :D

Gość gość
Przedsiębiorca, prawnik etc. W gajerach :P

Gość behawioralista
to ciekawe przeciez wykonywany zawod niema nic wspolnego z wyborem partnera.... co najwyzej wyobrazenie o ludziach wykonujacych dany zawód np: mundurowi (policjant, wojak) mozna by odniesc do dobrej kondycji fizycznej, siły czy też władczej postawy mniej wiecej w tym samym stopniu co do kibola czy łysola z siłowni a to juz z gola inny typ. Zawsze uwazalem ze pierwotnym instynktem przetrwania jest wybór silnego partnera w co niestety wpadają nastolatki napalające sie na bezmózgich łysoli. Uważałe też że kobieta po okolo 25 roku zycia wie już że kibola bedzie mogła co najwyzej odwiedzać w zakładzie... co do innych zawodów to uwazam ze sprawa polega na dotychczasowych doswiadczeniach czyli jesli kobieta zna jednego lub dwuch seksownych mechaników to kojarzy ten zawód z fajnymi facetami co niema nic wspólnego z seksualnoscią zawodu. :-) ale temat ciekawy

Gość gość
Coś jest z tymi mechanikami samochodowymi. Wiem od żony, że jej przyjaciółka takiego jednego kiedyś zerżnęła :O

Gość gość
tylko informatyk, najlepiej programista. programiści są zboczeni jak mało kto, zatęsknisz za nudą w łóżku

Gość gość
artysta,najlepiej muzyk-np gitarzysta:) architekt kierowca rajdowy urzędnik jak dla mnie jest odpychający

Gość gość
lubię facetów którzy mają twórcze zawody, bo tacy są najbardziej namiętni. trudno żeby ktoś kto ma nudne i powtarzalne zadania w pracy wykazywał się fantazją - zarówno w łóżku jak i w codziennym życiu. niektóre zawody po prostu ogłupiają - a inne wręcz przeciwnie - rozwiajają

Gość malutakja
strażak taki lekko umorsany po pożarze -ymmmmm

Gość kkkkmala
1.Żołnierz 2.Żołnierz 3.Żołnierz

Gość gość
A wasi mezowie?kim sa i czy sa seksowni?

Gość gość
A wasi mezowie?kim sa i czy sa seksowni?

Gość monikadziewczynaratownika
RATOWNIK WOPR

Gość gość
Menel Żebrak Żigolo

Gość gość
1: Sportowiec 2. Wysportowany Policjant lub żołnierz 3. Wysportowany prawnik i w ogóle wszystko co wysportowane i czyste;)

Gość gość
no tak jedynie strażak moze być troche brudny;)

Gość gość
tępe strzały siedzą w domu przy kompie i czekają aż ich strażacy i przedsiębiorcy przyniosą kasę do domu :O

Gość gość
pilot samolotu, lekarz, sportowiec, wykładowca

A ja jestem budowlańcem. Uwalonym od zapraw i klejów. Zimą pracuję w lesie jako drwal. Też w brudzie i śniegu po pas. Jestem brudny, spocony i nieatrakcyjny. Lata świetlne odstaję od prawników, policjantów i lekarzy. Bywa...

Gość gość
"Przedsiębiorca, prawnik etc. W gajerach." co ja na to poradzę że kręcą mnie mężczyźni w gajerach, którzy mają władzę. :O którzy są pewni siebie jak nigdy. :O Andro, "kuamiesz" jak z nut. Jesteś tym w gajerze z delikatnymi dłońmi

Mam twarde, szorstkie łapy. Odciski od sztang i narzędzi. Gołymi dłońmi robię piling :-) nie lubię ubierać się w gajer. Jestem fizolem. Wierz mi, że praca drwala do mnie pasuje, jak do nikogo innego na tym forum :-)

Gość gość
a mi się marzy żeby mnie pilot przeleciał

Gość gość
"tylko informatyk, najlepiej programista. programiści są zboczeni jak mało kto, zatęsknisz za nudą w łóżku" Informatyk? No proszę cię.... oni nie wiedzą co to związek, trzepią sobie przed p***olami do 30-tki, a jak już znajdą dziewczynę to traktują ją jak k***ę. straszni seksiści i egoiści, którym zależy tylko na własnej przyjemności. tylko masochistka pokocha informatyka!

Gość gość
makler giełdowy młody biznesmen :) no i ewentualnie policjant

Gość gość
Być może tak Andro, ale co by fizol robil o tej godzinie na café zamiast być w pracy? Jesteś facetem w seksownym gajerku. :P

Gość gość
Być może tak Andro, ale co by fizol robil o tej godzinie na café zamiast być w pracy? Jesteś facetem w seksownym gajerku. :P

A myślisz, że fizol nie używa smartfona z dostępem do internetu? Nie wierzysz, to zapytaj kogoś, kto mnie zna. Lisicy, Alicji, Dark... One wiedzą co robię. A poza tym nie przesiaduję non stop na kafe. Zaglądam tu rzadko w dzień. Teraz np buduję dom z drewna. To dużo ciekawsze zajęcie niż siedzenie w biurze. Umarłbym na fotelu z nudów :-)