Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***Wiktoria***

jedwabisty puder sypki bourjois

Polecane posty

hej dziewczyny! Dzis kupilam sobie wlasnie ten puder. Wszystko byloby ok gdyby...czy musze za kazdym razem gdy chce go uzyc sciagac ta przezroczysto-plastikowa nakladke, ktora jest pod zakretka? Znalazlam tez taka dziurkowana powlaczke ale ona jest za mala by zatkac puder wiec troszke jestem zaskoczona opakowaniem pudru. Kiedys uzywalam sypkiego l'oreala i on miala dziurkowana plastikowa nakretke a ten nie ma..dopiero co go kupilam a juz pewnie go wysypie..:(

Gość moniqa01
a ogolnie jaki jest?? uzywalas go juz?? dobrze kryje?? :P

Jak juz pisalam- kupilam go dzis wiec jeszcze go nie nakladalam. Prawde mowiac zawsze bylam zadowolona z Translucide L\'oreala ale nie moglam go dostac w zadnej drogerii-ponoc go wycofali. A szkoda- bo dla mnie bomba-nie to co True Match-totalna pomylka. Ale wracajac do tematu. Ten puder sypki bourjois polecila mi znajoma, ktora jest z niego b.zadowolona. Ciekawa jestem czy ja tez bede??:) jak wyprubuje to napisze!:)

Gość moniqa01
trzymam za slowo ;) hehe dokładna relacja musi byc :P normlanie nie przejdzie hehe ;) pzdr

Gość misterly
ja używam dr hauschki pudru jedwabnego do ciała jako pudru matującego i jest naprawdę świetny... nawet tłustą grubą warstwę filtra zamtuje... niestety opakowanie hauschki jest beznadziejne i trzeba było go przesypac do jakiegoś innego - w końcu to puder do ciała a nie typowy matujacy do buzi. dlatego o tym poisze tu bo może ktoś podpowie czy gdzieś można kupic takie opakowanie na puder?? moje po pudrze inglot nie otwiera sie i nie ma jak przesypac. a te po kulkowych sa za mało szczelne?? jest gdzieś możliwość kupienia samego opakowania?? napewneo jego najwiekszą zaletą hauschki jest skład - głównie skrobia ryżowa, bez talku. chciałam wypróbowac ten transcluide bo właśnei jest bez talku a mi by się coś kolorowego do wymieszania przydało z hauschką... niestety potwierdzam nigdzie nei można kupic już od pewnego czasu. chyba zaraz net przkopię za nim... powiedz mi jakie ma odcienei ten transcluide? ja potrzebuje coś dosyc jasnego ale nei najjaśniejszego bo hauschka jest biała a ja potrzebuję czegoś co lekko przybrązowi moja bladą twarz. możesz mi pomóc?

Dla zainteresowanych podaje wrazenia odnosnie tego pudru. Ja mam kolor 02 i szczerze obawialam sie czy nie bedzie on zbyt rozowy. Po nalozeniu okazuje sie,ze on swietnie komponuje sie z moija cera, naprawde dobrze zmatowil i przykryl to co nalezalo przykryc!:) Ja jestem zadowolona! A Wy??:)