Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnaaa_

obsesja?

Polecane posty

Gość normalnaaa_

niewiem czy ze mna jest cos nie tak juz sobie nie radze chodzi o mnie i chlopaka nigdy mnie nie zdradzil wiem o tym , nigdy nie mialam powodu zeby tak myslec , jednak ja jestem zazdrosna kiedys zaczelam pisac do niego z innego nr , ze to jakas "dawna" kolezanka i chce sie z nim spotkac , a on po paru smsach odpisac kiedy i gdzie???!ja napisalam ze dzisiaj a on ze nie ze dzisiaj nie przyjedzie, potem sie skapnal ze to ja i niewiem jak by sie skonczyla ta rozmowa smsowa... jak mu powiedzialam ze to ja zaczal sie wykrecac , ze co ja mu taka awanture robie o byle co ze kolezanki nie moze miec? A CHODZI GLOWNIE O TO : kiedys znowu z innego nr zaczelam mu puszczac sygnaly ok 30 syg - na kazdego odpuscil !!!!!! a potem mu napisalam ze...to ja i co o n anan to i znowu ze to ja robie mu awanture, bo oa nie ma zadnego nr - bo mial tel w naprawie i wszystkie kontakty sie skasowaly . ok zrozumialam co zobaczylam wczoraj przypadkiem - ze ma wszyskie kontakty na miejscu niewiem co myslec - ratunku

Gość anulkababulkaa
radze strzelić mu w pysk kłamie

Gość moze i pies ogrodnika
po co jestes z facetem, ktoremu nie ufasz?

Gość normalnaaa_
ufam jestesmy juz 4 lata ale moze to moja chora niekiedy wyobraznia

Gość normalnaaa_
nie chce mi sie rozpisywac o dowodach milosci a jest ich wiele jezeli sie poklucimy ja potrafie sie nie odzywac 2 dni a on conajwyzej pare godzin 2-3 ostatnio nie odzywalam sie praiwe caly dzien to on pisal , co chwile po tem juz pytal nawet czy czegos sobie nie zrobilam...

Masz obsesję jak nic :D a Ty się z kolegami nie spotykasz ? na sygnały i smsy nie odpisujesz ?

Gość normalnaaa_
spotykalam sie .... ale teraz juz sie nie spotykam odpuszczam sygnaly ale jak wiem kto to a nie jakis nieznajomy smsy tez pisze ale nie takie !

Gość normalnaaa_
ale nie rozumie dlaczego mnie oklamal czy moze ksiazka tel sama sie przywrocila heh niewiem nie chce mowic mu otym tzn chce ale niewiem jak bo wyjdzie ze grzebalam w jego tel :(

To zacznij pisać z kolegami. Na uwięzi jesteś, czy co ? Na dłuższą metę nikogo nie upilnujesz, a Twoje życie nie może polegać na ciągłych obawach i podejrzeniach. Zastanów się...

Gość normalnaaa_
ale oklamal mnie chce to wyjasnic z nim ale jak

Gość dziewczyna---- 23
odpuszczał bo może chciał się dowiedzieć kto to.ja też bym tak zrobiłam,a nikogo nie zamiarzam zdradzać. pamietaj,że jak okazujesz mu taki brak zaufania to sama go podpuszczasz by Cie zdradził.w pewnym momęcie może pomyśleć-aaa,tam po co sie starac ona i tak uważa że jestem taki i taki. uważaj na to.

Gość normalnaaa_
wiem ze chcial wiedziec kto to bo tlumaczyl mi to 20 min wtedy ale powiedzial ze nie ma spisu tel bo wszystko sie wykasowalo a wczoraj patzre a jest wszystko dokladnie tak samo jak bylo

Gość normalnaaa_
jak to wyjasnic z nim niewiem jak sie upije to wszystko mu powiem chyba

Gość normalnaaa_
ratunku co zrobic spotykam sie znnim dzisiaj a ta mysl o tym wszystkim nie daje mi spokoju :(

Gość normalnaaa_
:(

Założycielko tego tematu. Czy ty aby napewno nie przesadzasz? Nie chcę być krytyczna. Ale to taka błachostka .... naprawdę. Postaw się na miejscu chłopaka , takie zachowanie niekoniecznie musi świadczyć o zdradzie , to normalna zwykła reakcja. Ciekawa jestem czy gdyby ktoś puscil ci 30 sygnałów na zadnego byś nie odpowiedziała.... myśle ,ze tak. Nie masz się nad czym głowić ,bo nic się nie dzieje. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3575959&start=60 . Zapraszam , jesli masz ochotę.

Gość normalnaaa_
niewiem jak bym zareagowala ale on 20 min sie tlumaczyl co i jak i mnie oprostu oklamal

Gość normalnaaa_
bardzo mozliwe ze sie bal ale zeby az tak klamac...