Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrzutek

Mam dosyć swojej rodziny

Polecane posty

Gość Wyrzutek

Wiem, mowi sie, ze rodzina jest najwazniejsza w zyciu, itd. Mi samemu jest glupio, ze mysle inaczej. Mam ich po prostu coraz bardziej dosyc. Denerwuja mnie ich zachowania :( Najblizsza rodzina, czyli rodzice i brat nie tak bardzo, chociaz czasami dochodzi do spiec. Mam dosyc uciazliwych dziadkow, traktowania mnie jak male dziecko w doslownym sensie, tarktowanie mnie njak sieroty przez babcie. Z kolei z drugimi dziadkami nigdy nie nawiazalem bliskich kontaktow. To samo sie tyczy wujkow i ciotek. Zle sie czuje na jakichs uroczystosciach rodzinnych, nie potrafie nawiazax smialych kontaktow, mowie tylko wtedy kiedy musze, nie czuje sie z nimi dobrze. To jest dziwne i przykre, bo lepiej nawiazuje kontakty z obcymi ludzmi niz z rodzina. Potrafie z nimi rozmawiac, a jak przychodzi do rozmowy z kims z rodziny to czuje sie strasznie sztywny i spiety. Denerwuje mnie ta atmosfera rodzinna.

Gość Wyrzutek
Tak, mam 19 lat, no i wyprowadzam sie pewnie za tydzien. Z najblizsza rodzina mam dobre kontakty, moze nieco gorsze z tata, bo nigdy nie mielismy przyjacielskich relacji, jak to nieraz bywa, no ale nie moge tez nic zarzucic. Mama jest kochana, ale nieraz mnie denerwuje, to samo z mlodszym bratem, pare lat roznicy miedzy nami jest no i nieraz bywa ciezko w tych relacjach ;) a reszta rodziny... nie potrafie luzno do tych relacji podejsc, jestem jakis spiety, milcze jak nie jestem o nic pytany. Trudno mi jakos, bo jestemw takim wieku przejsciowym i nie wiem jak sie zachowywac, ani ze mnie dziecko, ani dorosly. Glupie sie czuje